ISAE 3402 Type II verklaring voor Notiz en OHW Grouper

ISAE 3402 Type II verklaring voor Notiz en OHW Grouper

Performation HOTflo heeft een onafhankelijke auditor de opdracht gegeven om te rapporteren over de opzet, het bestaan en de werking van beheersmaatregelen van Notiz en OHW Grouper. We zijn trots te kunnen melden dat het resultaat van deze audits positief is en dat de auditor een ISAE 3402 Type II verklaring heeft afgegeven. De volledige verklaring van de auditor, de getoetste maatregelen en het resultaat zijn weergegeven in een rapportage.
Lees meer >>

 

Samenwerking MST en Performation 150

Medisch Spectrum Twente en Performation continueren samenwerking

Het topklinisch Medisch Spectrum Twente (MST) en Performation verlengen hun samenwerking voor de komende jaren. De visie van het MST is om voorop te lopen als het gaat om datagedreven sturen in het ziekenhuis. Een samenwerking met Performation is daarom een logische stap. Dankzij de samenwerking heeft het Medisch Spectrum Twente goed grip op de financiële besturing en de zorgregistratie. Op 1 februari 2019 tekenden beide partijen de overeenkomst.
Lees meer >>

 

Reflex-gebruikersdag-150

Waardevolle inbreng op Reflex-gebruikersdag

Artificial intelligence in de zorg en de toegevoegde waarde van een koppeling tussen Datagateway en Reflex. Deze onderwerpen kwamen onder andere voorbij op de Reflex-gebruikersdag van donderdag 14 februari 2019. Ook werden deelnemers aan deze dag geïnformeerd over de oplossing Kwaliteit & patiënt, waar Reflex als product onder valt. Met de oplossing Kwaliteit & patiënt krijgt het ziekenhuis inzicht in het verbeterpotentieel van de patiëntveiligheid, kwaliteit en kosten.
Lees meer >>

 

Naar welke kant duw jij de zorg in 2019

Naar welke kant duw jij de zorg in 2019?

De sector waarin wij werken, biedt volop kansen om keuzes te maken met grote impact. Want zorg bepaalt het leven van velen en de kwaliteit van leven van nog veel meer mensen. Daarom werk je in de zorg en daarin geef je alles dat je hebt. Stel je deze dagen, waarbij we op de drempel van een nieuw jaar staan eens voor, dat je op een kruispunt staat. Zo’n kruispunt als een studiekeuze. Je gaat iets anders doen. Waar kies je voor?
Lees meer >>

 

Vroeg in het jaar een betrouwbare prognose 150

Vroeg in het jaar een betrouwbare prognose

Veel ziekenhuizen hebben inmiddels een eerste prognose van de schadelast 2018. Gelukkig maar, want het is waardevol om zo vroeg mogelijk in het jaar grip te krijgen op uw productie. Dan bent u nog in staat om in gesprek te gaan met uw verzekeraar of de interne productieplannen bij te stellen. Echter, het gevaar van een vroege prognose is de hoge mate van onzekerheid die dit met zich mee brengt. Is de prognose wel stabiel genoeg om op te sturen?
Lees meer >>

 

Meer doelmatigheid in zorg dankzij data

Meer doelmatigheid in de zorg dankzij data

OLVG wil de zorg beter en efficiënter maken. Beter voor patiënt, zorgverleners en het ziekenhuis. Zorg is niet alleen divers, maar ook duur. Dus kijkt het ziekenhuis hoe zij, op een meer efficiënte manier, zorg kan leveren van dezelfde (of liever nog) betere kwaliteit. Vanessa geeft ook aan dat OLVG een uitdaging aangaat in het creëren van een cultuur waar continu kijken naar doelmatigheid steeds meer de norm wordt.
Lees meer >>