Performation

Improving Healthcare

Ondersteund door ons snellerend zorgsysteem zijn we in staat om met verschillende partijen samen te werken. Meer weten? Lees verder.

Page header contracteren

Performation is als een vis in het water binnen de gezondheidszorg. Met slimme software, veel data en scherpzinnige mensen helpen wij zorgprofessionals bij het organiseren en leveren van betere zorg. Zorgorganisaties vertrouwen ons al 25+ jaar. Ons doel: impact maken op de zorg en deze daarmee voor de langere termijn toegankelijk, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar te houden.

Daarvoor zetten we een snellerend zorgsysteem in: onze Datagateway. Inmiddels is onze Datagateway aangesloten op meer dan 70 zorginstellingen. Deze toepassing maakt gebruik van AI en machine learning om informatie te verzamelen, analyseren en interpreteren om zo de kwaliteit en efficiëntie van de zorg verder verbeteren. De Datagateway kan real-time gegevens verzamelen en analyseren. Deze helpt onze zelfstandige business area’s ook verder te innoveren. Zij hebben allemaal de focus op een specifieke product-/markt combinatie met een eigen verantwoordelijkheid voor innovatie, toegevoegde waarde en kwaliteit.

Door onze Datagateway en business area’s is Performation schaalbaar als organisatie en we hebben de ambitie om te groeien. Dit doen we vanuit onze bestaande activiteiten én in aanpalende markten met bestaande producten. We kijken met een open blik naar buiten om nieuwe partijen zich bij ons te laten aansluiten. Samen geeft ons dat de extra slagkracht om sneller te ontwikkelen en zo nog beter aan te sluiten op de veranderende zorgmarkt.

Performation werkt samen met:

Medspace logo

De makers van softwareapplicatie MedSpace. MedSpace is een innovatief online rooster-applicatie voor medisch specialisten, arts-assistenten en ondersteunend personeel. Het gebruik van MedSpace betekent een tijdsbesparing van 60% en veel gemak.

Pja logo cmyk

Platform Patient Journey App biedt een slimme combinatie van thuismonitoring, persoonlijke educatie én virtuele communicatie. Hiermee ervaren patiënten meer regie over hun zorgpad en worden zorgverleners in staat gesteld om op een persoonlijke manier meer efficiënte zorg te leveren.

Online proms klein

Platform OnlinePROMS is dé oplossing om de effectiviteit van een behandeling en de patiëntervaring te meten en vanuit daaruit te optimaliseren. Het is een gebruiksvriendelijke en flexibel platform om grote hoeveelheden data te verzamelen voor VBHC, monitoring en wetenschappelijk onderzoek.

Zorgkeuzelab

De keuzehulpen van ZorgKeuzeLab zijn zorgvuldig ontwikkeld en landelijk gedragen. Het portfolio bestaat uit keuzehulpen die ondersteunen bij complexe keuzes met veel impact op kwaliteit van leven. En ook bij eenvoudige keuzes gericht op hoog volume zorg.

Fizi | Beroepsvereniging zorgfinancials

Voor een duurzaam Nederlands zorgstelsel

Fizi voelt een gezamenlijk verantwoordelijkheid voor een duurzaam Nederlands zorgstelsel. Fizi werkt daarom graag samen met partners – zoals Performation – die in de zorgsector een leidende rol spelen en dezelfde ambities hebben. Het delen van kennis en elkaars netwerk staat hierbij centraal.

Meer over Fizi
Foto fizi website
Foto fizi website
Revalidatieregister

Data biedt inzicht in de doelmatigheid en kwaliteit van revalidatie

Revalidatie Nederland (RN) en de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen (VRA) hebben samen met Performation het Revalidatieregister gelanceerd. Dit register biedt inzicht in de bestaande data van patiëntgroepen, behandelingen en doelmatigheid van alle diagnoses binnen de medisch specialistische revalidatie.

Lees meer
R(H)ONDA

Hematologische studies met kwaliteitsdata

R(H)ONDA is een samenwerkingsprogramma tussen Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en Performation. Performation heeft een Datagateway ontwikkeld voor het geautomatiseerd ophalen van klinische gegevens rechtstreeks uit het EPD. R(H)ONDA heeft deze Datagateway inmiddels uitgebreid getest voor verschillende (met name hematologische) studies. De Datagateway van Performation is gevalideerd als methode om klinische gegevens rechtstreeks en geautomatiseerd uit het EPD te halen.

Oncode Accelerator Groeifonds
Oncode samenwerkingen
Oncode samenwerkingen