VACATURE

Junior Consultant Healthcare

Werk je graag mee om onze maatschappij – en specifiek de zorg in Nederland – nog mooier te maken? Wil je bijdragen aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg? Wil jij carrière maken bij het bedrijf achter hét dataplatform voor de gezondheidzorg van Nederland en jezelf verder ontwikkelen? Solliciteer op de functie Junior Consultant Healthcare bij Performation.

Junior consultant Financieel_1000x570
ALLE VACATURES

Senior consultant Healthcare Finance

36 - 40 uur

Werk mee aan vraagstukken en opdrachten rondom de financiën van ziekenhuizen. Bijvoorbeeld: ‘Hoe ondersteun ik zorgprofessionals bij het professionaliseren van de bedrijfsvoering en het verbeteren van prestaties?

Medior/senior consultant Zorgcontrol

36 - 40 uur

In deze functie werk je mee aan het verminderen van de administratieve last van ziekenhuizen. Zo blijft er tijd over voor echte zorg! 

SQL-developer

36 - 40 uur

Als SQL-developer bij Performation help je ziekenhuizen dagelijks bij het geven van nuttige inzichten op basis van alle beschikbare data.

Datawarehouse / BI-developer

36 - 40 uur

Wil jij samenwerken in een hecht en technisch hoogstaand team waarmee gemeenschappelijke doelen helpt realiseren?

Stagiair marketing & communicatie

36 - 40 uur

Als stagiare marketing & communicatie ga je aan de slag met het creëren en publiceren van (video) content over onze oplossingen voor de zorg.

Medior/senior PHP-developer

32 - 40 uur

Zoek je verdieping in je vak als PHP-Developer op een positie waarin jouw kennis en creativiteit tot hun recht komen en draag je graag bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg?

Front-end Developer

32 - 40 uur

Als Front-end Developer werk je mee aan het verder uitbouwen en continu verbeteren van de applicaties in het Symfony Framework.  Daarnaast bedenk je nieuwe functionaliteiten en gaat deze ook daadwerkelijk bouwen. 

De juiste vergoeding voor COVID-19-kosten

COVID-19 heeft een grote impact op de zorg én de financiën van zorginstellingen. Kosten liggen hoger door de arbeidsintensievere zorg voor COVID-patiënten, terwijl opbrengsten lager zijn doordat reguliere zorg grotendeels is weggevallen. Om zorginstellingen goed te compenseren maakt Performation  meerkosten inzichtelijk. Onze consultants vertellen hoe. 

Interesse?

Open sollicitatie

Met een arbeidsmarkt die continu in beweging is, verandert ons vacature-aanbod iedere dag. Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een baan kunnen we je niet meteen beloven. Maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation?