SELECTIEDAG | 8 JULI 2021

Junior Consultant Healthcare

Werk je graag mee om onze maatschappij -en specifiek de zorg- in Nederland nog mooier te maken, maar werk je zelf het liefst in een dynamische scale-up omgeving? Wil je bijdragen aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg en ben je toe aan je eerste baan? Solliciteer op de functie(s) voor Junior Consultant Healthcare bij Performation en neem deel aan de Selectiedag op donderdag 8 juli 2021.

Junior consultant Financieel_1000x570
ALLE VACATURES

Datawarehouse / BI-developer

36 - 40 uur

Wil jij samenwerken in een hecht en technisch hoogstaand team waarmee gemeenschappelijke doelen helpt realiseren?

PHP-developer

36 - 40 uur

Als PHP-developer werk je mee aan het verder uitbouwen van de applicaties in het Symfony Framework. Continue verbetering van onze applicaties behoort tot jouw dagelijkse verantwoordelijkheid.

Medior/senior .NET software engineer

36 - 40 uur

In deze rol werk je in een SCRUM-team o.a. aan de bouw en het onderhoud van ons dataplatform. Daarbij maak je gebruik van een scala aan Microsoft-tools zoals Visual Studio, Azure DevOps en Azure. 

SQL-developer

36 - 40 uur

Als SQL-developer bij Performation help je ziekenhuizen dagelijks bij het geven van nuttige inzichten op basis van alle beschikbare data.

Medior/senior software tester

36 - 40 uur

Als tester ben je medeverantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige en slimme softwareoplossingen die ziekenhuizen om grip te krijgen op diverse zorgprocessen.

Stagiair marketing & communicatie

Als stagiare marketing & communicatie ga je aan de slag met het creëren en publiceren van (video) content over onze oplossingen voor de zorg.

Principal consultant

32 - 40 uur

Sta in direct contact met Nederlandse ziekenhuizen en help hen in de verbetering van de kwaliteit, service en financiën.

Medior/senior consultant Zorgcontrol

36 - 40 uur

In deze functie werk je mee aan het verminderen van de administratieve last van ziekenhuizen. Zo blijft er tijd over voor echte zorg! 

Senior consultant Capaciteitsmanagement

36 - 40 uur

Je maakt in deze functie onderdeel uit van de Business Area Capaciteit & personeel. Hierbinnen werken we aan vraagstukken en opdrachten rondom integraal capaciteitsmanagement in ziekenhuizen.

Senior consultant Healthcare Finance

36 - 40 uur

Werk mee aan vraagstukken en opdrachten rondom de financiën van ziekenhuizen. Bijvoorbeeld: ‘Hoe ondersteun ik zorgprofessionals bij het professionaliseren van de bedrijfsvoering en het verbeteren van prestaties?

Junior consultant Healthcare Finance

36 - 40 uur

Heb jij ambitie om als adviseur bij te dragen aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg en ben je toe aan je eerste baan? Solliciteer op deze functie.

Medior consultant Capaciteitsmanagement

36 - 40 uur

Heb jij ervaring als consultant in de zorg of werk je als professional in een ziekenhuis en draag je graag bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg? Solliciteer op de functie.

VIDEO

De juiste vergoeding voor COVID-19-kosten

COVID-19 heeft een grote impact op de zorg én de financiën van zorginstellingen. Kosten liggen hoger door de arbeidsintensievere zorg voor COVID-patiënten, terwijl opbrengsten lager zijn doordat reguliere zorg grotendeels is weggevallen. Om zorginstellingen goed te compenseren maakt Performation  meerkosten inzichtelijk. Onze consultants vertellen hoe. 

Om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, vindt de eerste kennismaking online plaats.

Lees meer over de genomen maatregelen:

 

Maatregelen omtrent COVID-19

Het spreek voor zich dat de veiligheid en gezondheid van kandidaten, onze klanten, leveranciers en medewerkers enorm belangrijk voor ons zijn. Om verspreiding van het virus tegen te gaan, heeft ook Performation een aantal maatregelen getroffen.

Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. Een belangrijke maatregel binnen onze sollicitatieprocedure is dat de eerste kennismaking online plaatsvindt. Je ontvangt hiervoor instructies van de recruiter. Bij een tweede of derde gesprek ben je welkom op onze locatie(s). Behalve wanneer:

  • jij en/of één van de gesprekspartners last hebben van symptomen als verkoudheid, hoesten en/of meer dan 38 graden koorts;
  • iemand in jullie directe omgeving één van bovenstaande symptomen vertoont.

Is één van deze punten op jou van toepassing? Laat dit dan snel aan de recruiter weten. We kunnen het gesprek uitstellen of samen zoeken naar een andere oplossing. Dat kan natuurlijk ook als je het zelf niet prettig vindt om naar onze locatie te komen. Ondanks de bijzondere omstandigheden die het coronavirus met zich meebrengt, kijken wij ernaar uit je te ontmoeten!


Checklist fysieke afspraak

elkaar binnenkort fysiek treffen? Weet dat wij de schoonmaak op onze locaties hebben geïntensiveerd. Collega’s die niet vanuit huis werken, maar wel op onze kantoren aanwezig zijn, vragen we om zich aan de volgende persoonlijke hygiëne maatregelen te houden:

  • We wassen vaker onze handen
  • We kuchen en/of niezen in de elleboog
  • We gebruiken papieren zakdoekjes
  • We proberen 1,5 meter afstand van elkaar te houden
  • Fysiek contact vermijden we volledig

We vertrouwen erop dat ieder die ons bezoekt dezelfde maatregelen treft. Als je verder nog vragen of twijfels hebt, kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter.

Thuiswerken

Voor medewerkers van Performation is thuiswerken momenteel de norm. Wij willen ook intern ons steentje bijdragen aan het bestrijden van de pandemie en blijven dus thuis! Onze manier van werken, systemen en faciliteiten laten volledig thuiswerken goed toe. Daarentegen blijft ons kantoor wel open: voor medewerkers die noodzakelijkwijs aan kantoor gebonden zijn, wanneer de thuissituatie werken vanuit huis onmogelijk maakt, of als je af & toe op kantoor wordt verwacht. Zoals bijvoorbeeld voor het ophalen van je laptop en telefoon op je eerste werkdag!

Interesse?

Open sollicitatie

Met een arbeidsmarkt die continu in beweging is, verandert ons vacature-aanbod iedere dag. Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een baan kunnen we je niet meteen beloven. Maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation?