VACATURES

Medior consultant Capaciteitsmanagement (36 - 40 uur)

Heb jij ervaring als consultant in de zorg of werk je als professional in een ziekenhuis? Draag je graag bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg en ben je toe aan een carrièrestap? Solliciteer dan op de functie.

Senior consultant Capaciteitsmanagement (36 - 40 uur)

Binnen deze functie maak je als consultant onderdeel uit van de Business Area Capaciteit & personeel. Hierbinnen werken we aan vraagstukken en opdrachten rondom de organisatie van integraal capaciteitsmanagement in ziekenhuizen.

Consultant Financieel (36 - 40 uur)

Als consultant Financieel duik je in de interessant cijfermatige wereld van ziekenhuizen. Je bent in staat om grote hoeveelheden ziekenhuisdata om te zetten in bruikbare informatie voor onze klanten. Zo draag jij bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg.

Consultant Zorgregistratie (starter) (32 - 40 uur)

Werk jij graag mee aan het verbeteren van zorgregistratie en aan het verminderen van de administratieve last van ziekenhuizen? Wil jij graag met ons team meedenken over verbeteringen in de zorg? Dan is een functie van consultant Zorgregistratie (starter) bij ons bedrijf een mooie uitdaging voor jou!

Medior technisch consultant (36 - 40 uur)

Als medior/senior technisch consultant bent je de ‘spin in het web’ binnen een jong, enthousiast team van experts in een dynamische en technisch uitdagende werkomgeving.

Junior technisch consultant (36 - 40 uur)

Als (junior) technisch consultant vervul je een centrale rol, waarbij je opereert op het snijvlak van techniek en business. Je ondersteunt, vanuit ons kantoor in Bilthoven en vanuit huis, klanten en collega’s bij het analyseren en structureren van gegevens. 

Product Owner | Financiële tools (40 uur)

Als Product Owner financieel ben je verantwoordelijk voor Performation’s financiële producten (Kostprijzen, Benchmarken, Prognose, Contracteren, Prestatiemodel). Samen met de directie en Business Leads draag je de visie, richting en werking van de financiële producten uit.

Junior .NET Software Engineer (36 - 40 uur)

Als Junior .NET Software Engineer word je opgeleid in een klein team die werkt aan de bouw en het onderhoud van onze diverse applicaties. Van portals tot live dashboards. Daarbij maak je gebruik van een scala aan state of the art Microsoft tools zoals Visual Studio, Team Foundation en SQL Server.

SQL Developer (36 - 40 uur)

Een SQL Developer bij Performation helpt ziekenhuizen dagelijks bij het geven van nuttige inzichten op basis van alle beschikbare data. Spreekt dit je aan? Reageer dan op de vacature voor SQL Developer.

Interesse?

Open sollicitatie

Met een arbeidsmarkt die continu in beweging is, verandert ons vacature-aanbod iedere dag. Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een baan kunnen we je niet meteen beloven. Maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation?