VACATURES

Senior consultant Financieel (36 - 40 uur)

Binnen deze functie maak je als consultant onderdeel uit van de Business Area Financieel. Hierbinnen werken we aan vraagstukken en opdrachten rondom de financiën van ziekenhuizen. Bijvoorbeeld: ‘Hoe ondersteun ik zorgprofessionals bij het professionaliseren van de bedrijfsvoering en het verbeteren van prestaties?

Junior consultant Financieel (36 - 40 uur)

Heb jij ambitie om als adviseur bij te dragen aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg en ben je toe aan je eerste baan? Solliciteer op de functie junior consultant Financieel.

HR-manager (36 - 40 uur)

Als HR-manager ben je eindverantwoordelijk voor het aantrekken, belonen, begeleiden, beoordelen en opleiden van alle werknemers binnen de organisatie. Daarbij is het jouw doelstelling om HR naar een hoger niveau te tillen waarin de organisatie proactief op HR-beleid, ondersteuning, advies en tools kan rekenen.

Front-end Developer (36 – 40 uur)

Als Front-end Developer werk je samen met andere Developers en UX/UI specialisten om de front-end van onze op Symfony Framework gebaseerd applicaties optimaal in te richten voor onze gebruikers. Je bedenkt nieuwe functionaliteiten en je gaat deze ook daadwerkelijk bouwen. Continue verbetering van onze applicaties behoort tot jouw dagelijkse verantwoordelijkheid.

PHP Developer (36 – 40 uur)

Als PHP developer werk je mee aan het verder uitbouwen van de applicaties in het Symfony Framework. Je bedenkt nieuwe functionaliteiten en je gaat deze ook daadwerkelijk bouwen. Continue verbetering van onze applicaties behoort tot jouw dagelijkse verantwoordelijkheid.

UX/UI-specialist (36 - 40 uur)

In de rol van UX/UI-specialist bij Performation werk je deels in een SCRUM team als UX/UI-designer en ben je deels de overkoepelende schakel op UX/UI-vlak. Je werkt aan verschillende applicaties en je houd je daarnaast bezig met het verder professionaliseren van het UX/UI-vakgebied.

Medior/senior software engineer (36 - 40 uur)

In deze rol werk je in een scrum team aan de bouw en het onderhoud van ons dataplatform. Dit on-premise product wordt gereleased, gemonitord en beheerd op afstand bij al onze klanten. Daarbij maak je gebruik van een scala aan Microsoft-tools zoals Visual Studio, Azure DevOps en Azure. Naast front-end ontwikkeling in Angular, ben je bezig met server-side code in C# .NET en cloud-based communicatie via Azure.

Medior consultant Capaciteitsmanagement (36 - 40 uur)

Heb jij ervaring als consultant in de zorg of werk je als professional in een ziekenhuis? Draag je graag bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg en ben je toe aan een carrièrestap? Solliciteer dan op de functie.

Senior consultant Capaciteitsmanagement (36 - 40 uur)

Binnen deze functie maak je als consultant onderdeel uit van de Business Area Capaciteit & personeel. Hierbinnen werken we aan vraagstukken en opdrachten rondom de organisatie van integraal capaciteitsmanagement in ziekenhuizen.

Interesse?

Open sollicitatie

Met een arbeidsmarkt die continu in beweging is, verandert ons vacature-aanbod iedere dag. Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een baan kunnen we je niet meteen beloven. Maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation?