Vacatures

Versterk ons team!

Bij Performation zijn we altijd op zoek naar goede programmeurs, zorgconsultants, BI’ers en zorgspecialisten! Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en expertise ons team kunt versterken? Dan maken we graag kennis met je!

Waarde toevoegen aan de zorg

Werken bij Performation, betekent: waarde toevoegen aan de zorg. Hoe we dat doen? Daar vertellen onze consultants graag zelf over. Wil jij hierbij horen?

Onze actuele vacatures

Business controller (32-40 uur)

Als business controller ben je op dagelijkse basis bezig om kansen en verbeteringen te identificeren die Performation HOTflo helpen groeien. Dat vraagt om iemand die enthousiast is, die de strategie weet te vertalen naar bruikbare parameters, mogelijkheden ziet en die collega’s durft te challengen.

Junior software engineer

Je wordt opgeleid om te werken in een scrum team aan de bouw en het onderhoud van onze diverse web producten. Van portals tot live dashboards. Daarbij maak je gebruik van een scala aan state of the art Microsoft tools zoals Visual Studio, Team Foundation en Azure. Naast front end ontwikkeling, ben je bezig met server-side code in C# .NET en werk je continu aan de verbetering van onze software.

Afstudeerstagiair: Business Intelligence

Vind jij data, databases en rapportage mogelijkheden interessant? Wil jij niet de hele dag alleen maar programmeren, maar je ook verdiepen welke data de gebruiker écht nodig heeft? En wil je bijdragen aan betere informatievoorziening voor de zorgsector?

Stage graphic/visual designer

Als stagiair graphic/visual design maak je onderdeel uit van een klein, zelfstandig en pro-actief marketing team waar volop ruimte is voor ontwikkeling en groei. Je leert van ons en natuurlijk leren we ook graag van jou. Je krijgt veel vrijheid en je wordt nauw betrokken bij projecten. Daarbij word je wordt begeleid door onze designlead.

Medior Software Engineer

Je gaat werken in een scrumteam aan de bouw en het onderhoud van onze diverse web producten. Van portals, dashboards tot complexe services. Daarbij maak je gebruik van een scala aan Microsoft tools zoals Visual Studio, Team Foundation en Azure. Naast front end ontwikkeling in Angular, ben je bezig met server-side code in C# .NET en werk je continu aan de verbetering van onze software.

Technisch consultant (medior/senior)

Als (medior/senior technisch consultant bent in staat om complexe processen te doorgronden, hierin de juiste verbanden te leggen, vraagstukken te analyseren, verbeteracties te initiëren, begeleiden, waarborgen en eventueel zelf uit te voeren. Je kunt beslissingen die je maakt in je werk goed onderbouwen en legt deze secuur vast om deze vervolgens uit te dragen aan andere (junior) technisch consultants.

Zorgconsultant

Als zorgconsultant bij Performation duik je in de complexe cijfermatige wereld van ziekenhuizen. Je bent in staat om grote hoeveelheden ziekenhuisdata om te zetten in bruikbare stuurinformatie voor onze klanten. Deze klanten zijn bestuurders, specialisten, managers en financials van ziekenhuizen. Hun vraagstukken gaan over wet- en regelgeving, portfoliokeuzes, capaciteitsmanagement, registratie en kwaliteit.

Afstudeerstage User Experience Design

Als UX afstudeerstagiair ga je de user experience van onze portal verbeteren. Eerst doe je onderzoek naar onze gebruikers en hun behoeften. Vervolgens breng je de wensen van Performation in kaart. Deze twee gebieden probeer je zoveel mogelijk aan elkaar te koppelen. Daarna maak je een ontwerpvoorstel die je gaat testen met gebruikers en itereer je totdat het ontwerp perfect is!

DBC Consultant (starter)

Met jouw werk ondersteun je onze klanten bij het verbeteren van de zorgregistratie, zodat er meer tijd is om zorg te leveren aan patiënten. Dit doe je door te ondersteunen bij de inrichting van zorg administratieve processen en help je mee bij het oplossen van registratie fouten. Daarnaast ondersteun je klanten met jouw kennis bij het uitvoeren van het jaarlijkse zelfonderzoek.

DBC Consultant (zorgverbeteraar)

Als DBC consultant speel je een essentiële rol bij de ontwikkeling van onze ICT-tooling op gebied van zorgregistratie. Dit doe je door het vertalen van de wensen van de klanten naar de functionele specificaties in de tooling. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en uitrol van onze ICT-tooling binnen een ziekenhuis waarbij je direct verantwoordelijk wordt voor één of meerdere klanten.

Interesse?

Open sollicitatie

Met een arbeidsmarkt die continu in beweging is, verandert ons vacature-aanbod iedere dag. Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een baan kunnen we je niet meteen beloven. Maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Wensen en ambities
Stuur ons dus vooral een open sollicitatie via vacature@performation.com; onze recruiter neemt dan contact met je op om jouw wensen en ambities te bespreken.

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation HOTflo?