ALLE VACATURES

Senior consultant Healthcare Finance

36 - 40 uur

Werk mee aan vraagstukken en opdrachten rondom de financiën van ziekenhuizen. Bijvoorbeeld: ‘Hoe ondersteun ik zorgprofessionals bij het professionaliseren van de bedrijfsvoering en het verbeteren van prestaties?

Medior/senior consultant Zorgcontrol

36 - 40 uur

In deze functie werk je mee aan het verminderen van de administratieve last van ziekenhuizen. Zo blijft er tijd over voor echte zorg! 

Senior consultant Capaciteitsmanagement

36 - 40 uur

Je maakt in deze functie onderdeel uit van de Business Area Capaciteit & personeel. Hierbinnen werken we aan vraagstukken en opdrachten rondom integraal capaciteitsmanagement in ziekenhuizen.

Datawarehouse / BI-developer

36 - 40 uur

Wil jij samenwerken in een hecht en technisch hoogstaand team waarmee gemeenschappelijke doelen helpt realiseren?

Stagiair marketing & communicatie

Als stagiare marketing & communicatie ga je aan de slag met het creëren en publiceren van (video) content over onze oplossingen voor de zorg.

Medior/senior software tester

36 - 40 uur

Als tester ben je medeverantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige en slimme softwareoplossingen die ziekenhuizen om grip te krijgen op diverse zorgprocessen.

SQL-developer

36 - 40 uur

Als SQL-developer bij Performation help je ziekenhuizen dagelijks bij het geven van nuttige inzichten op basis van alle beschikbare data.

VIDEO

De juiste vergoeding voor COVID-19-kosten

COVID-19 heeft een grote impact op de zorg én de financiën van zorginstellingen. Kosten liggen hoger door de arbeidsintensievere zorg voor COVID-patiënten, terwijl opbrengsten lager zijn doordat reguliere zorg grotendeels is weggevallen. Om zorginstellingen goed te compenseren maakt Performation  meerkosten inzichtelijk. Onze consultants vertellen hoe. 

Interesse?

Open sollicitatie

Met een arbeidsmarkt die continu in beweging is, verandert ons vacature-aanbod iedere dag. Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een baan kunnen we je niet meteen beloven. Maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation?