Zet jij jouw expertise in voor de zorg?

Technische junior vacatures

Wil jij jezelf én de zorg verbeteren? Bij Performation werken we in een enthousiast, jong team aan het efficiënter maken van de zorg op basis van data. Jij zorgt voor antwoorden op vraagstukken van ziekenhuizen. Daarbij kiezen we altijd voor de beste technische oplossing, ook als die niet voor de hand ligt. Zo maken we samen impact op de zorg en maken we de maatschappij nóg mooier. 

Alle vacatures

Junior Consultant Healthcare

32 - 40 uur

Als Junior Consultant adviseer je klanten bij het inzetten van tools en het vertalen van complexe vraagstukken naar bruikbare informatie.

Senior consultant Healthcare Finance

32 - 40 uur

Werk mee aan vraagstukken en opdrachten rondom de financiën van ziekenhuizen. Bijvoorbeeld: ‘Hoe ondersteun ik zorgprofessionals bij het verbeteren van prestaties?

Technisch Consultant Capaciteitsmanagement

32 - 40 uur

Als technisch consultant bij de Business Area Capaciteit vervul je een centrale rol, waarbij je opereert op het snijvlak van techniek en business.

PHP-Developer (medior/senior)

32 - 40 uur

Zoek je verdieping in je vak als PHP-Developer op een positie waarin jouw kennis en creativiteit tot hun recht komen en draag je graag bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg?

SQL-developer

32 - 40 uur

Als SQL-developer bij Performation help je ziekenhuizen dagelijks bij het geven van nuttige inzichten op basis van alle beschikbare data.

Datawarehouse / BI-developer

32 - 40 uur

Wil jij samenwerken in een hecht en technisch hoogstaand team waarmee gemeenschappelijke doelen helpt realiseren?

Product marketeer

32 - 40 uur

Als Product Marketeer bij Performation ben jij de spin in het web van ons productportfolio. Je weet wat de laatste ontwikkelingen zijn in de producten én weet dit goed zichtbaar te maken in de markt.

Communicatieadviseur

32 - 40 uur

Jij houdt de markt goed in de gaten, onderzoekt waar de behoeftes van onze doelgroepen liggen, weet op welk moment en op welke manier onze tools ze kunnen helpen en je smult van NPS-metingen.

Assistent Controller

32 - 40 uur

Heb jij passie voor data en cijfers en werk je graag mee om onze maatschappij – en specifiek de zorg in Nederland – nog mooier te maken? Wil je bijdragen aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg?

Stage vacatures

Als stagiair bij Performation draai je volwaardig mee. Je krijgt een toffe ervaring in het werkveld met een gezellig team om je heen. Neem een kijkje bij onze vacatures en neem vrijblijvend contact met ons op.

Stagiair Finance

32 - 40 uur

Als stagiaire Finance ga je aan de slag op het gebied van debiteuren, crediteuren, rapportages, controlling en lopende Finance gerelateerde projecten.

Stagiair Human Resources

32 - 40 uur

Als Human Resources stagiaire ga je aan de slag op het gebied van recruitment, verzuim, personeelsadministratie en lopende HR projecten.

Stagiair marketing & communicatie

32 - 40 uur

Spreekt het creëren en publiceren van (video) content over onze oplossingen voor de zorg jou aan? Ga dan aan de slag als stagiaire marketing & communicatie.

Interesse?

Open sollicitatie

Met een arbeidsmarkt die continu in beweging is, verandert ons vacature-aanbod iedere dag. Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een baan kunnen we je niet meteen beloven. Maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation?

Wat we zoal doen? Nou dit...

COVID-19 heeft een grote impact op de zorg én de financiën van zorginstellingen. Kosten liggen hoger door de arbeidsintensievere zorg voor COVID-patiënten, terwijl opbrengsten lager zijn doordat reguliere zorg grotendeels is weggevallen. Om zorginstellingen goed te compenseren maakt Performation  meerkosten inzichtelijk. Onze consultants vertellen hoe.