VACATURES

Medior consultant Capaciteitsmanagement (36 - 40 uur)

Heb jij ervaring als consultant in de zorg of werk je als professional in een ziekenhuis? Draag je graag bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg en ben je toe aan een carrièrestap? Solliciteer dan op de functie.

Senior consultant Capaciteitsmanagement (36 - 40 uur)

Binnen deze functie maak je als consultant onderdeel uit van de Business Area Capaciteit & personeel. Hierbinnen werken we aan vraagstukken en opdrachten rondom de organisatie van integraal capaciteitsmanagement in ziekenhuizen.

Junior .NET Software Engineer (36 - 40 uur)

Als Junior .NET Software Engineer word je opgeleid in een klein team die werkt aan de bouw en het onderhoud van onze diverse applicaties. Van portals tot live dashboards. Daarbij maak je gebruik van een scala aan state of the art Microsoft tools zoals Visual Studio, Team Foundation en SQL Server.

Interesse?

Open sollicitatie

Met een arbeidsmarkt die continu in beweging is, verandert ons vacature-aanbod iedere dag. Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een baan kunnen we je niet meteen beloven. Maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation?