VACATURES

Waarde toevoegen aan de zorg

Werken bij Performation betekent waarde toevoegen aan de zorg. We zijn altijd op zoek naar goede programmeurs, zorgconsultants, BI’ers en zorgspecialisten die hieraan willen bijdragen. Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en expertise ons team kunt versterken? Dan maken we graag kennis met je.

Momenteel hebben we de volgende vacatures:

Senior Linux Engineer

Bouw jij graag mee aan een uniek dataplatform in de gezondheidszorg en zie jij in complexe IT-vraagstukken een uitdaging? Wij helpen ziekenhuizen dagelijks bij het geven van nuttige inzichten op basis van al de beschikbare data. Spreekt dit je aan? Reageer dan op de vacature voor Senior Linux Engineer.

SQL Developer

Wil jij als SQL Developer bij Performation ziekenhuizen dagelijks helpen bij het geven van nuttige inzichten op basis van alle beschikbare data? Spreekt dit je aan? Reageer dan op de vacature voor SQL Developer.

Senior Windows Engineer / systeembeheerder

Ter ondersteuning van ons IT-team zijn we per direct op zoek naar een systeembeheerder voor een in-house functie. In deze rol ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de technische infrastructuur binnen onze organisatie.

Interesse?

Open sollicitatie

Met een arbeidsmarkt die continu in beweging is, verandert ons vacature-aanbod iedere dag. Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een baan kunnen we je niet meteen beloven. Maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation?