Vacatures

Versterk ons team!

Bij Performation zijn we altijd op zoek naar goede programmeurs, zorgconsultants, BI’ers en zorgspecialisten! Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en expertise ons team kunt versterken? Dan maken we graag kennis met je!

Waarde toevoegen aan de zorg

Werken bij Performation, betekent: waarde toevoegen aan de zorg. Hoe we dat doen? Daar vertellen onze consultants graag zelf over. Wil jij hierbij horen?

Onze actuele vacatures

Stage visual/graphic designer

Wij zijn op zoek naar een design held. Ben jij diegene die een bak energie meebrengt, waar de creativiteit vanaf spat en aan gave designprojecten wil werken? Dan hebben wij dé stageplek voor je! Je maakt onderdeel uit van een klein, zelfstandig en pro-actief marketing team waar volop ruimte is voor ontwikkeling en groei. Daarbij word je wordt begeleid door onze designlead.

Technisch consultant (medior/senior)

Als (medior/senior technisch consultant bent in staat om complexe processen te doorgronden, hierin de juiste verbanden te leggen, vraagstukken te analyseren, verbeteracties te initiëren, begeleiden, waarborgen en eventueel zelf uit te voeren. Je kunt beslissingen die je maakt in je werk goed onderbouwen en legt deze secuur vast om deze vervolgens uit te dragen aan andere (junior) technisch consultants.

Datawarehouse developer

Performation heeft een centraal dataplatform voor ziekenhuizen ontwikkeld waarmee bronnen op een snelle manier worden ontsloten en in een generieke datawarehouse database worden opgeslagen. Hiervoor zijn modules ontwikkeld die wij ‘stekkers’ noemen. Deze stekkers koppelen de bronsystemen aan onze staging area zodat we de ETL kunnen hergebruiken. Bouw jij graag mee aan dit unieke dataplatform en deins je niet terug voor complexe vraagstukken in SQL?

Technisch consultant (junior)

Als (junior) technisch consultant vervul je een centrale rol, waarbij je opereert op het snijvlak van techniek en business. Je ondersteunt klanten en collega’s bij het analyseren en structureren van gegevens. Je bent de ‘spin in het web’ binnen een jong, enthousiast team van experts in een dynamische en technisch uitdagende werkomgeving.  Je hebt gevoel voor ICT, bent bekend met Excel en nieuwsgierig om je te verdiepen in werken met data en databases (Microsoft SQL Server).

Zorgconsultant (medior/senior)

Als zorgconsultant bij Performation duik je in de complexe cijfermatige wereld van ziekenhuizen. Je bent in staat om grote hoeveelheden ziekenhuisdata om te zetten in bruikbare stuurinformatie voor onze klanten. Deze klanten zijn bestuurders, specialisten, managers en financials van ziekenhuizen. Hun vraagstukken gaan over wet- en regelgeving, portfoliokeuzes, capaciteitsmanagement, registratie en kwaliteit.

Softwarestester

Als software tester ben je mede verantwoordelijk voor het hart van ons bedrijf: Het leveren van hoogwaardige managementinformatieproducten aan onze klanten. Via onze online tools voorzien wij vele ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten van up-to-date (benchmark)informatie over de prijs/kwaliteit van de geleverde zorg. Dit doen wij mede met onze datagateway en datawarehouse oplossingen en dashboards voor onze consultants en klanten.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/07/Maaike-van-Linde-1.jpg
Maaike van Linde Corporate recruiter

Kom eens kennismaken

‘Ben jij geïnteresseerd in het verbeteren van de toekomst van de patiënt? Wil je ervaren hoe het is om te werken met honderdzeventig collega’s die allemaal een hart voor de zorg hebben? Stuur mij een e-mail, want ik kom graag met je in contact.’

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation HOTflo?