ZORGREGISTRATIE

Registratiecontrole

Een goede administratie is een must voor een financieel gezond ziekenhuis. Dit is niet eenvoudig want zorgregistratie kost veel tijd en inspanning en het gaat niet altijd in één keer goed. Onze consultants adviseren graag bij zorgregistratie vraagstukken en processen. Hierbij maken we onder andere gebruik van Notiz Daily Audit, Horizontaal Toezicht en Notiz Zelfonderzoek. Je kunt gebruik maken van onze consultancy of zorgregistratie-tools afnemen.

Bekijk de video
VIDEO

Hoe werkt Horizontaal Toezicht?

Horizontaal Toezicht is een vorm van samenwerking tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders over de juistheid van zorgdeclaraties. Onderdeel hiervan is de Steekproefmodule, die ondersteunt in het nemen van steekproeven op registratiedata waar het ziekenhuis onvoldoende beheersmaatregelen heeft om registratierisico’s af te dekken.
WEBINAR TERUGKIJKEN

Horizontaal Toezicht: is het een zorg of zegen?

Performation organiseerde op het webinar Horizontaal Toezicht: is het een zorg of zegen?. In dit webinar sprak presentator Maarten Bouwhuis met professionals uit diverse ziekenhuizen, een zorgverzekeraar, een accountant en de landelijk projectleider HT over Horizontaal Toezicht. 

Blog_Horizontaal Toezicht_1000x570

Producten

Om de registratie in jouw ziekenhuis op orde te krijgen én te houden, bieden deze producten houvast.

Automatisering zorgadministratie UMC Utrecht

Het automatisch laten verwerken van e-mails van zorgverzekeraars heeft bij het UMCU geleid tot een flinke vermindering in zorgregistratielast. Richard Schoonebeek, teamleider Zorgfacturatie en Control vertelt hoe dit werkt.
Bekijk de video
https://performation.com/wp-content/uploads/2019/05/Ella_200x200.jpg
Ella Sijbesma Business area manager

Een goede zorgregistratie wordt steeds belangrijker voor ziekenhuizen

‘Ziekenhuizen werken aan het verbeteren van de kwaliteit van de registratie. Wij bieden producten die daarin ondersteunen, zowel in dagelijkse controles als in dashboards. Benieuwd? Ik vertel je graag meer.’

Meer weten over 'Zorgregistratie'?

Laat het ons weten en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.