ZORGREGISTRATIE

Registratiecontrole

Een goede administratie is een must voor een financieel gezond ziekenhuis. Dit is niet eenvoudig. De registratie in een ziekenhuis kost veel tijd en inspanning. Het gaat niet altijd in één keer goed. Wij ondersteunen u met ons registratiecontroleproduct Notiz, met Notiz Zelfonderzoek en Horizontaal Toezicht. U kunt gebruik maken van onze tool of een full-service pakket afnemen waarbij we alle werkzaamheden van de registratie voor u faciliteren.

VIDEO

Automatisering zorgadministratie UMC Utrecht

Het automatisch laten verwerken van e-mails van zorgverzekeraars heeft bij het UMCU geleid tot een flinke vermindering in zorgregistratielast. Richard Schoonebeek, teamleider Zorgfacturatie en Control vertelt hoe dit werkt.
Bekijk de video
Bekijk de video
VIDEO

Hoe werkt Horizontaal Toezicht?

Horizontaal Toezicht is een vorm van samenwerking tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders over de juistheid van zorgdeclaraties. Onderdeel hiervan is de Steekproefmodule, die ondersteunt in het nemen van steekproeven op registratiedata waar het ziekenhuis onvoldoende beheersmaatregelen heeft om registratierisico’s af te dekken.

Producten

Om de registratie in uw ziekenhuis op orde te krijgen én te houden, bieden deze producten u houvast.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/05/Ella_200x200.jpg
Ella Sijbesma Business owner

Een goede zorgregistratie wordt steeds belangrijker voor ziekenhuizen

‘Ziekenhuizen werken aan het verbeteren van de kwaliteit van de registratie. Wij bieden producten die daarin ondersteunen, zowel in dagelijkse controles als in dashboards. Benieuwd? Ik vertel u graag meer.’

Meer weten over 'Zorgregistratie'?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.