In control van je zorgregistratie komen én blijven

Een goede administratie is een must voor een financieel gezonde zorgorganisatie. Dit is niet eenvoudig. Zorgregistratie kost veel tijd en inspanning. Onze consultants adviseren bij zorgregistratie vraagstukken en processen. Zo zorgen we niet alleen dat dat de basis op orde is, maar ondersteunen we ook bij verdere ontwikkeling en optimalisaties. Dit doen we met een combinatie van onze jarenlange ervaring en Notiz-software. Je vindt hier meer informatie over onze consultancy.

Verhalen van zorgorganisaties

Met Notiz krijg én houd je grip op zorgregistratie

Om de registratie in jouw zorgorganisatie op orde te krijgen én te houden, bieden deze Notiz-producten houvast.

Dagelijkse controles op bronregistratie

Met Notiz Daily Audit voer je dagelijkse controles op rechtmatigheid en doelmatigheid van bronregistratie uit en leg signaleringen eenvoudig bij  (bron)medewerkers neer.

 

Registratierisico's beheersen door HT

Horizontaal Toezicht (HT) is een vorm van samenwerking tussen de zorgverzekeraars en een zorgaanbieder die steunt op vertrouwen en transparantie, door zich te richten op de rechtmatigheid van de zorguitgaven.

 

Ondersteuning bij Handreiking Rechtmatigheidscontroles (Zelfonderzoek)

Zorginstellingen en zorgverzekeraars zetten zich samen in voor een effectieve aanpak van controles van zorgdeclaraties. De zorgorganisatie contoleert de eigen declaraties en legt hierover verantwoording af middels de Handreiking Rechtmatigheidscontroles (Zelfonderzoek). Notiz Zelfonderzoek helpt hierbij. 

 

ICD-10-codes automatisch ophalen

Een complete registratie van ICD-10 hoofd- en nevendiagnosen heeft veel voordelen. Het kost echter veel tijd en inspanning van artsen en medisch codeurs om alles compleet vast te leggen. Met behulp van Machine Learning helpt Performation om de ICD-10-codes automatisch uit ziekenhuisdata te halen. 

 

Geeft inzicht in de kwaliteit van de zorg en helpt daardoor de juiste zorg te leveren

De tool ZEGG geeft inzicht in hoe jouw zorgorganisatie presteert op de kwaliteitsindicatorenten opzichte van andere zorginstellingen en helpt gedetailleerde analyses te maken.

ZEGG
https://performation.com/wp-content/uploads/2019/05/Ella_200x200.jpg
Ella Sijbesma Business area manager

Een goede zorgregistratie wordt steeds belangrijker voor zorginstellingen

Zorginstellingen werken aan het verbeteren van de kwaliteit van de registratie. Wij bieden producten die daarin ondersteunen, zowel in dagelijkse controles als in dashboards. Benieuwd? Ik vertel je graag meer.

Meer weten over 'Zorgregistratie'?

Laat het ons weten en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk de video

Hoe werkt Horizontaal Toezicht?

Horizontaal Toezicht is een vorm van samenwerking tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders over de juistheid van zorgdeclaraties. Onderdeel hiervan is de Steekproefmodule, die ondersteunt in het nemen van steekproeven op registratiedata waar een zorginstelling onvoldoende beheersmaatregelen heeft om registratierisico’s af te dekken.
Productblog

Steekproefmodule voor Horizontaal Toezicht

Horizontaal Toezicht is gericht op het correct registreren van zorg. Wanneer deze registratie niet volledig geautomatiseerd kan worden, ontstaat het risico op foutieve registraties met mogelijk (grote) financiële gevolgen. Om deze risico’s te monitoren, is de Steekproefmodule ontwikkeld. 
Whitepaper

First time right-registratie

Kom én blijf in control over de zorgregistratie. Deze whitepaper geeft je handvatten hoe je het belang van First time right-registratie onder de aandacht brengt bij zorgprofessionals én hoe je het samen voor elkaar krijgt. 

Whitepaper Zorgregistratie_First time right-registratie
Webinar terugkijken

Horizontaal Toezicht: is het een zorg of zegen?

Performation organiseerde op het webinar Horizontaal Toezicht: is het een zorg of zegen?. In dit webinar sprak presentator Maarten Bouwhuis met professionals uit diverse zorgorganisaties, een zorgverzekeraar, een accountant en de landelijk projectleider HT over Horizontaal Toezicht. 

Blog_Horizontaal Toezicht_1000x570