ZORGREGISTRATIE

Registratiecontrole en automatische afleiding

Een goede administratie is een must voor een financieel gezond ziekenhuis. Dit is niet eenvoudig. De registratie in een ziekenhuis kost veel tijd en inspanning. Het gaat niet altijd in één keer goed. Wij ondersteunen u met ons registratiecontroleproduct Notiz, met Notiz Zelfonderzoek en Horizontaal Toezicht. Daarnaast ondersteunen wij uw medisch codeurs met de automatische afleiding van de ICD-10 hoofd- en nevendiagnosen met Artificial Intelligence en onze expertise en professionals. U kunt gebruik maken van onze tool of een full-service pakket afnemen waarbij we alle werkzaamheden van de registratie voor u faciliteren.

VIDEO

Betere samenwerking met zorgverzekeraar

Horizontaal Toezicht heeft voor Ziekenhuisgroep Twente geleid tot een betere samenwerking met de zorgverzekeraar. Zo heeft ZGT een meerjarencontract gekregen bij de hoofdverzekeraar.
Brigitte Lageweg-Leushuis vertelt erover
Bekijk de video
VIDEO

Hoe werkt Horizontaal Toezicht?

Horizontaal Toezicht is een vorm van samenwerking tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders over de juistheid van zorgdeclaraties. Nieuw hierin is de Steekproefmodule, die ondersteunt in het nemen van steekproeven op registratiedata waar het ziekenhuis onvoldoende beheersmaatregelen heeft om registratierisico’s af te dekken.

Producten

Om de registratie in uw ziekenhuis op orde te krijgen én te houden, bieden deze producten u houvast.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/05/IMG_3705-BEW.jpg
Mirjam Betten Productmanager

Een goede zorgregistratie wordt steeds belangrijker voor ziekenhuizen

‘Ziekenhuizen werken aan het verbeteren van de kwaliteit van de registratie. Wij bieden producten die daarin ondersteunen, zowel in dagelijkse controles als in dashboards. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om met behulp van AI automatisch te registreren. Benieuwd? Ik informeer u graag.’

Meer weten over 'Zorgregistratie'?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.