Data-analytics in de zorg

Haal meer waarde uit de data van jouw zorgorganisatie. Onze software-oplossingen én ervaren consultants laten je graag zien hoe datagedreven sturen en werken mogelijk wordt binnen jouw zorginstelling.

Ik wil advies Software
Page header data analytics

Van data naar stuurinformatie

In de zorg wordt veel informatie verzameld die potentieel veel waarde oplevert. Data en inzichten vertellen namelijk waar verbeteringen liggen en of je in staat bent deze te verzilveren.

Met de oplossing Data-analytics ondersteunen we jouw ziekenhuis in het verzilveren van de goudmijn aan data. Dat doen we door gegevens op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar te maken in ons Datawarehouse. Dit bevat gegevens van jouw ziekenhuis aangevuld met benchmarkgegevens en openbare data. Je krijgt gebruiksvriendelijke dashboards en analyses. Bovendien helpen we met Intelligent Hospital impact te realiseren met de beschikbare informatie en daadwerkelijk voorop te lopen binnen de zorg.

Met deze software wordt data stuurinformatie

  • Het Datawarehouse bevat gegevens van jouw eigen ziekenhuis aangevuld met relevante data.
  • Zoekmachine PIM maakt snel zoeken en vinden in ziekenhuisdata gemakkelijk.
  • Intelligent Hospital helpt om voorop te lopen binnen de zorg.
Maarten van der Wilt | Business area manager

Wanneer start jouw ziekenhuis met data-analytics?

Onderzoek van o.a. McKinsey en Gartner wijzen keer op keer uit, dat succesvolle organisaties een hoge graad van digitalisering en het nemen van datagedreven beslissingen hebben. Met het Performation dataplatform geven wij ziekenhuizen een enorme boost op het gebied van datagedreven sturen en artifical intelligence.

Ik plan graag een afspraak met je
Maarten vd wilt 250x250 1
Contact

Ik wil graag advies over data-analytics

Neem contact met mij op
Cta plain vormetaal punt