Hart voor de zorg

Performation biedt zorgaanbieders slimme oplossingen om grip te krijgen op processen. Samen werken we aan een betere toekomst voor de patiënt. Wij doen dit met kennis en expertise, innovatieve technologieën en hart voor de zorg.

Onze kernwaarden

Inspirerend

In alles wat we doen streven we ernaar inspirerend te zijn. We vinden het belangrijk om voorop te lopen in concepten, techniek en werkwijze. Onze mensen én klanten inspireren ons om oplossingen te creëren voor nog betere patiëntenzorg.

Analytisch

We werken met slimme oplossingen én slimme mensen! Analytisch zijn we sterk en met onze oplossingen en diensten kunnen we zorgorganisaties hierdoor een heleboel bieden.

Verbindend

We verbinden. Niet alleen met onze geïntegreerde tools maar ook door de verbindende kracht van onze mensen. We verbinden data met tools en tools met consultancy. Dit doen we samen met onze klanten. Wij geloven in de kracht van co-creatie.

VIDEO

Het ziekenhuis optimaal besturen met data

Het ziekenhuis optimaal besturen met behulp van data. Dat is waar Performation in ondersteunt. Met name op het gebied van capaciteitsmanagement, financiën, zorgregistratie en managementinformatie. Ruud Hopster en Auke Speet geven uitleg.

VOOR ELKE UITDAGING EEN OPLOSSING

Op alle vlakken is verbetering mogelijk

Wij geloven in de kracht van integrale informatievoorziening. Met een datagedreven aanpak bieden we ondersteuning bij het verbeteren van uw zorgverlening. We hebben voor elke afdeling in uw ziekenhuis een oplossing, gebaseerd op één databron als stabiele kracht achter deze oplossing.

ONS TEAM

'Samen werken we aan een betere toekomst voor de patiënt'