Event  |  16 april 2024

Integraal begroten in de zorg

Wil jij de toegankelijkheid van de zorg verbeteren en tegelijkertijd de efficiëntie van je zorginstelling vergroten? Heb je als financial het gevoel dat alleen jij verantwoordelijk bent voor de begroting? Dan is onze bijeenkomst over integraal begroten in de zorg een absolute must-attend!
Meld je aan via Fizi
value-based healthcare

Wil jij de toegankelijkheid van de zorg verbeteren en tegelijkertijd de efficiëntie van jouw zorgorganisatie vergroten? Heb je als financial het gevoel dat jij verantwoordelijk bent voor de begroting? Dan mag je de bijeenkomst over integraal begroten in de zorg niet missen. Deze bijeenkomst organiseren we in samenwerking met Fizi, de vereniging voor en door zorgfinancials.

 

Tijdens deze inspirerende en en interactieve bijeenkomst over integrale bedrijfsvoering delen we praktische inzichten en ervaringen over het implementeren van integrale bedrijfsvoering in zorgorganisaties. We besteden speciale aandacht aan het plaatsen van verantwoordelijkheden op de juiste plek.

Benchmarkonderzoek

Daarnaast delen we de eerste resultaten van het benchmarkonderzoek waar de vraag ‘Hoe kunnen ziekenhuizen de balans tussen financiële duurzaamheid en de kwaliteit van patiëntenzorg optimaliseren?’ centraal staat. Hierbij is een integrale bedrijfsvoering een onmisbaar onderdeel.

  • Leer hoe je met toekomstgerichte planning en strategische sturing kunt anticiperen op veranderingen in de zorgsector én de impact hiervan op inkomsten, capaciteit en personeel.
  • Ontdek hoe succesvolle ziekenhuizen strategische kaders stellen, productie, inkomsten, capaciteit, personele inzet en kosten met elkaar verbinden, en systematisch bijsturen voor optimale resultaten. Hierbij plaatsen zij de verantwoordelijkheden op de juiste plek.
  • Leer van de ervaringen uit de praktijk.

Datum & tijd

16 april
12:00 – 17:00 uur

Locatie

Beetslaan 19A Bilthoven

Doelgroep

Financials
Planning & control
Capaciteitsmanagers
Lijnmanagement