WEBINAR TERUGKIJKEN

Van data naar sturing

Performation organiseerde op 19 november het webinar Van data naar sturing. In dit webinar sprak presentator Maarten Bouwhuis met BI-managers van diverse ziekenhuizen over welke keuzes zij maken in het verzamelen en structureren van data én het beschikbaar stellen van informatie. Ook ging hij in gesprek met dataspecialisten over de grootte van het data-speelveld.

Kijk via onderstaande video’s de diverse onderwerpen van dit webinar terug.

AVG: wetenschap of onderbuikgevoel

Patiëntdata levert waardevolle inzichten op die helpen bij het verbeteren van de zorg. Hoe ga je om met de twijfel in het gebruik van ziekenhuisdata in relatie tot de AVG? Maarten Bouwhuis praat met Maarten van der Wilt (CTO Performation) over de angst die zorgorganisaties voelen om data in te zetten ten behoeve van medische ontwikkelingen. Hoogleraar Recht en de Informatiemaatschappij, Gerrit-Jan Zwenne geeft inzicht in de spelregels van de AVG, tegen welke juridische uitdagingen u aanloopt en hoe u met deze uitdagingen om kunt gaan.

Dit webinar is eerder opgenomen. U kunt daarom niet live chatten of deelnemen aan de poll.

Van data naar verbetering

Anne Marjan Koopmans (senior Business Controller Finance & Control, Antonius Ziekenhuis Sneek) en Stijn Lambregts (afdelingshoofd Kwaliteitsverbetering, Zuyderland) hebben ruime ervaring met datagedreven verbetertrajecten binnen hun ziekenhuizen. Zij nemen ons mee in de lessons learned van hun projecten, aan de hand van concrete voorbeelden van verbeteringen. Welk framework heeft voor hun goed gewerkt en waarom kan dit ook van toepassing zijn op uw ziekenhuis?

Dit webinar is eerder opgenomen. U kunt daarom niet live chatten of deelnemen aan de poll.

Introductie break-out sessies

Roy staal is Business lead Data bij Performation. Aan tafel bij Maarten vertelt hij wat de totaaloplossing op het gebied van datagedreven sturen van Performation inhoudt én hij geeft een sneak preview in de break-out sessies.

Dit webinar is eerder opgenomen. U kunt daarom niet live chatten.

Break-out sessie: Bereikbare informatie van PIM

Joris Oostelbos (product owner) en Tom Lucas (UX/UI-designer) informeren u over PIM, Performation informatie medewerker, die zoeken en vinden in beschikbare data van het ziekenhuis eenvoudig maakt. Ze geven daarbij een live demo in de tool zodat u PIM zelf kunt ervaren. Om deze break-out sessie te bekijken, kunt u een wachtwoord aanvragen bij product owner Joris Oostelbos via [email protected].

Deze break-out sessie is eerder opgenomen.U kunt daarom niet live chatten of deelnemen aan de poll.

Break-out sessie: Mensgericht prestatiemanagement

Hoe brengt u met Key Performance Indicators (KPI’s) uw medewerkers in beweging en motiveert u ze om gestelde doelen te behalen? In deze break-out sessie  geeft Rob ter Hedde (senior consulant) inzicht en praktische tips.

Deze break-out sessie is eerder opgenomen.U kunt daarom niet live chatten of deelnemen aan de poll.

Break-out sessie: Datagateway als gestandaardiseerde en betrouwbare databron

Performation heeft de Datagateway ontwikkeld. Dit is hét dataplatform dat zorgdata verzamelt, vergelijkbaar maakt, valideert én verrijkt. Niek de Wit (product owner Datagateway) & Keetje Schade (Informatie analist) geven in de break-out uitleg over de voordelen van dit platform voor uw ziekenhuis. Om deze break-out sessie te bekijken, kunt u een wachtwoord aanvragen bij product owner Niek de Wit via [email protected].

Deze break-out sessie is eerder opgenomen. U kunt daarom niet live chatten

Wrap-up & afsluiting

In dit laatste deel van het webinar blikt Maarten met Roy Staal (Business lead Data, Performation) kort terug op het webinar en worden wat laatste vragen beantwoord. Ook gaan ze kort in op het belang van data in een tijd waarin COVID-19 de ziekenhuizen tot uiterste krachtinspanningen drijft. Welke verlichting biedt bijvoorbeeld een COVID-19-dashboard hierin? Luister nog even mee naar wat Roy hierover vertelt.

Deze break-out sessie is eerder opgenomen. U kunt daarom niet live chatten.

Roy Staal | Business lead Data

Maak van uw ziekenhuis een datagedreven organisatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit webinar? Bel of e-mail mij gerust via 06 16 68 91 66 of [email protected]. Ik neem graag de tijd om hierover vrijblijvend met u verder te praten.

Roy staal
ALLE WEBINARS TERUGKIJKEN

Performation webinars

Om u in deze COVID-19-tijd toch optimaal te informeren over zorgthema’s, organiseert Performation een reeks webinars. Kijk hier alle webinars terug én schrijf u in voor komende webinars.

Alle webinars terugkijken
Maarten bouwhuis
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de zorgsector, updates over onze oplossingen en uitnodigingen voor events en gebruikersdagen.
Inschrijven
Cta plain vormetaal streep