De afgelopen maanden is hard gewerkt om alle COVID-patiënten te voorzien van de zorg die noodzakelijk was. Zorg die zowel fysiek als financieel intensief was. Een groot deel van de reguliere zorg kon door COVID-19 niet doorgaan.

 

Dit betekende minder declarabele zorg, terwijl een groot deel van de kosten doorliep. Met de CB-regeling wordt gezorgd dat de financiële gevolgen van de coronacrisis opgevangen worden, zodat ziekenhuizen 2020 financieel goed kunnen afsluiten. 

Maar wat betekent dit voor de onderhandelingen in 2021? 

Performation en KPMG organiseerden op 26 oktober een webinar over dit thema. Presentatoren Steven Lugard (CEO Performation) en David Ikkersheim (Partner KPMG Health) spraken met zorgprofessionals over de effecten van de COVID-zorg voor de zorgverkoop 2021, het zorgleveringsmodel en de financiële gezondheid van ziekenhuizen. Kijk via onderstaande video het webinar terug. 

Steven Lugard en David Ikkersheim in gesprek met:
Olivier Gerrits (Directeur Zorginkoop Zilveren Kruis) 
Anja van Balen (Sector Banker Healthcare ABN AMRO) 
Sjoerd Repping (Hoogleraar Zinnige Zorg Amsterdam UMC en programma ZE&GG)
Jan-Iemke van Zwol (Manager Financiën VieCuri Medisch Centrum)
Redmer Greveling (Partner KPMG)

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/06/IMG_4211-BEW.jpg
Ruud Hobster Business lead Data

Verder praten kan altijd!

Praat u graag met ons verder over de onderwerpen van dit webinar? Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 23436728 of r.hopster@performation.com. Ik kijk uit naar uw telefoontje of e-mail!

ALLE WEBINARS TERUGKIJKEN

Performation webinars

Om u in deze COVID-19-tijd toch optimaal te informeren over zorgthema’s, organiseert Performation een reeks webinars. Kijk hier alle webinars terug én schrijf u in voor komende webinars.

Webinar_van data naar sturing_1000x570