|  

Performation gecertificeerd AFAS-partner

Performation is gecertificeerd AFAS-partner. Door dit partnership kan Performation in ziekenhuizen waar boekhoudprogramma AFAS Profit gebruikt wordt sneller anticiperen op versiewijzingen van AFAS. Hierdoor blijft de stabiliteit en flexibiliteit na een update van de boekhoudsoftware beter gewaarborgd. 

Vacature.php2 scaled 1

Meerdere ziekenhuizen met een Performation Datawarehouse zijn ook gebruiker van boekhoudprogramma AFAS Profit. Bijvoorbeeld voor het beheer van het grootboek of het verloningssysteem. Performation gebruikt de informatie in haar producten binnen deze ziekenhuizen om stuurinformatie te bieden. Om tijdig op de hoogte te zijn van updates in de AFAS-boekhoudsoftware, heeft Performation nu een eigen ontwikkel- en acceptatieomgeving om zo direct op upgrades van AFAS te kunnen anticiperen zodat het ziekenhuis altijd up to date-stuurinformatie heeft. 

Performation is gecertificeerd partner omdat AFAS er volledig op vertrouwt dat de tools van Performation en de ontwikkeling daarvan aan de juiste kwaliteitseisen voldoen. De ISO 27001 en NEN 7510-certificering onderschrijft dit.

Direct anticiperen

Joris Oostelbos, product owner bij Performation: “Door het partnership met AFAS kan ons development-team sneller anticiperen op grote versiewijzigingen van AFAS Profit en is het makkelijker om nieuwe ontwikkelingen voor te bereiden. Het voordeel voor onze klanten is een stabielere en flexibelere informatievoorziening, wat onontbeerlijk is voor het leveren van goede zorg aan de patiënt.”

Over Performation

Performation faciliteert zorginstellingen in binnen- en buitenland bij het nemen van goed geïnformeerde besluiten. We doen dit met behulp van online softwareproducten, maatwerkoplossingen en consultancy.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de zorgsector, updates over onze oplossingen en uitnodigingen voor events en gebruikersdagen.

Inschrijven
Cta plain vormetaal hoek
Terug naar inspiratie-overzicht