Bij Performation zijn we altijd op zoek naar goede programmeurs, zorgconsultants, BI’ers en zorgspecialisten! Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en expertise ons team kunt versterken? Dan maken we graag kennis met je. Neem contact op met onze corporate recruiter Maaike van Linde. Momenteel hebben we de volgende vacatures:

 

Technisch consultant medior_senior 150

Technisch consultant (medior/senior)

Als (medior/senior technisch consultant bent in staat om complexe processen te doorgronden, hierin de juiste verbanden te leggen, vraagstukken te analyseren, verbeteracties te initiëren, begeleiden, waarborgen en eventueel zelf uit te voeren. Je kunt beslissingen die je maakt in je werk goed onderbouwen en legt deze secuur vast om deze vervolgens uit te dragen aan andere (junior) technisch consultants.
Naar de vacature >>

 

Data Scientist Artificial Intelligence Machine Learning Engineer

Data scientist

Als Data Scientist ga je aan de slag met het ontwikkelen van AI-toepassingen op het gebied van de gezondheidszorg. Is het ook je ambitie om met nieuwe technologie bij te dragen aan het verbeteren van de zorg? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Performation Hotflo verwerkt grote hoeveelheden data die in de Nederlandse gezondheidszorg worden vastgelegd.
Naar de vacature >>

 

Datawarehouse developer 150

Datawarehouse developer

Performation heeft een centraal dataplatform voor ziekenhuizen ontwikkeld waarmee bronnen op een snelle manier worden ontsloten en in een generieke datawarehouse database worden opgeslagen. Hiervoor zijn modules ontwikkeld die wij ‘stekkers’ noemen. Deze stekkers koppelen de bronsystemen aan onze staging area zodat we de ETL kunnen hergebruiken. Bouw jij graag mee aan dit unieke dataplatform en deins je niet terug voor complexe vraagstukken in SQL?
Naar de vacature >>

 

Vacature ICT servicedesk medewerker 150

(ICT) Servicedesk medewerker

Als servicedesk medewerker beschik je over veel positieve energie, ben je communicatief zeer vaardig en beschik je over voldoende ICT-kennis. Je weet de collega’s en klanten gerust te stellen en je ziet het als jouw primaire taak serviceaanvragen af te handelen volgens gemaakte afspraken en procedures met als doel optimale klantbeleving te realiseren. Je voert je werkzaamheden uit op ons kantoor in Bilthoven.
Naar de vacature >>

 

Junior Technisch consultant 150

Technisch consultant (junior)

Als (junior) technisch consultant vervul je een centrale rol, waarbij je opereert op het snijvlak van techniek en business. Je ondersteunt klanten en collega’s bij het analyseren en structureren van gegevens. Je bent de ‘spin in het web’ binnen een jong, enthousiast team van experts in een dynamische en technisch uitdagende werkomgeving.  Je hebt gevoel voor ICT, bent bekend met Excel en nieuwsgierig om je te verdiepen in werken met data en databases (Microsoft SQL Server);
Naar de vacature >>

 

UX UI afstudeerstage_150x150

Afstudeerstage User Experience Design

Vind jij usability en UI/UX design interessant? Kun jij je goed verdiepen in ‘de gebruiker’? Wil je graag de user experience voor applicaties in ziekenhuizen verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens deze opdracht ga je de user experience van onze portal verbeteren. Dit is hét centrale punt waar gebruikers als eerste op binnen komen als ze gebruik maken van onze applicaties. Je draait mee in een multidisciplinair scrum team en wordt begeleid door een ervaren UX designer.
Naar de vacature >>

 

Vacature Consultant bij Performation 250x200

Zorgconsultant (medior/senior)

Als zorgconsultant bij Performation duik je in de complexe cijfermatige wereld van ziekenhuizen. Je bent in staat om grote hoeveelheden ziekenhuisdata om te zetten in bruikbare stuurinformatie voor onze klanten. Deze klanten zijn bestuurders, specialisten, managers en financials van ziekenhuizen. Hun vraagstukken gaan over wet- en regelgeving, portfoliokeuzes, capaciteitsmanagement, registratie en kwaliteit.
Naar de vacature >>

 

Software tester

Software tester

Als software tester ben je mede verantwoordelijk voor het hart van ons bedrijf: Het leveren van hoogwaardige managementinformatieproducten aan onze klanten. Via onze online tools voorzien wij vele ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten van up-to-date (benchmark)informatie over de prijs/kwaliteit van de geleverde zorg. Dit doen wij mede met onze datagateway en datawarehouse oplossingen en dashboards voor onze consultants en klanten.
Naar de vacature >>

 

Junior consultant

Junior zorgconsultant

Als high potential ga je bij Performation HOTflo aan de slag om de zorg beter te maken. Wil jij met medisch specialisten in gesprek hoe zij hun zorgverlening kunnen verbeteren? Hoe kun jij eraan bijdragen dat een ziekenhuis financieel gezond blijft? En hoe zorg jij dat de capaciteit van een ziekenhuis (verpleegkundigen, poli- en OK- assistenten, etc.) optimaal wordt benut? Kortom: wil jij het verschil maken in de zorg? Solliciteer dan op deze functie.
Naar de vacature >>