Werken bij Performation

Voeg improving healthcare toe aan jouw cv

Page header small about us

Gaat jouw hart sneller kloppen van het beter maken van de zorg, maar ben je niet gemaakt om aan het bed te staan? Bij Performation gebruiken we data en slimme oplossingen om ons steentje bij te dragen. Wij beantwoorden vraagstukken van ziekenhuizen en andere zorgorganisaties. Daarbij kiezen we altijd voor de beste oplossing*, niet de makkelijkste of meest voor de hand liggende. Zo zorgen we voor merkbare impact op de zorg.

*We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar welke oplossingen. Hieronder leggen we meer uit over wat we doen.

Iets meer over ons

We zijn trots te kunnen zeggen dat we de zorg al 20+ jaar verder helpen. Dit doen we met een team van meer dan 100 enthousiaste professionals; een mix van consultants, technische consultants en developers.  Naast hard werken is er ook ruimte voor teambuilding, poolen en tafeltennissen op kantoor, een ski-trip en andere spontane, gezamenlijke activiteiten. Het is belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en op jouw manier waarde toevoegt aan zowel jouw team als de zorg.

5 gebieden

We werken in 5 business area’s: data-analytics, capaciteitsmanagement, financieel, zorgregistratie en datagateway. Alle area’s helpen een zorgorganisatie verder, binnen hun eigen expertisegebied. Waar kan, werken business area’s ook samen om tot de beste oplossing te komen. Zo werk je met veel verschillende collega’s samen.

Meer over het landschap waar je in terecht komt

De zorg is altijd in beweging. Budgetten dalen, de complexiteit neemt toe en de kwaliteitsstandaarden worden steeds hoger. Goede informatievoorziening om de juiste besluitvorming op te baseren is niet meer belangrijk, het is cruciaal. Wij helpen zorgorganisaties deze ontwikkelingen op te vangen en veranderingen te navigeren.

Nick Nooij | Recruiter

Vragen? Je kunt deze stellen via [email protected] of 06-2849 6503. Je mag Nick altijd bellen, mailen of appen. Schroom zeker niet dit te doen!

Nick werken bij
Nick werken bij

Junior Technisch Consultant

32 - 40 uur | € 2750 - € 3200

Als (junior) technisch consultant vervul je een centrale rol, waarbij je opereert op het snijvlak van techniek en business.

  • Persoonlijk ontwikkelplan
  • Laptop & telefoon

Junior SQL back-end developer

32 - 40 uur | € 2750 - € 3200

Bouw jij graag mee aan een uniek dataplatform in de gezondheidszorg en zie jij in complexe SQL vraagstukken een uitdaging?

  • Bilthoven
  • Laptop & telefoon

Alle vacatures

Werken bij Performation

Nieuwsgierig naar alle andere functies bij Performation? Bekijk ze via de knop hieronder en solliciteer op een functie die jou aanspreekt.

 

We maken graag kennis met je!