Bij Performation zijn we altijd op zoek naar goede programmeurs, zorgconsultants, BI’ers en zorgspecialisten! Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en expertise ons team kunt versterken? Dan maken we graag kennis met je. Neem contact op met onze corporate recruiter Maaike van Linde. Momenteel hebben we de volgende vacatures:

 

Technisch consultant medior_senior 150

Technisch consultant (medior/senior)

Als (medior/senior technisch consultant bent in staat om complexe processen te doorgronden, hierin de juiste verbanden te leggen, vraagstukken te analyseren, verbeteracties te initiëren, begeleiden, waarborgen en eventueel zelf uit te voeren. Je kunt beslissingen die je maakt in je werk goed onderbouwen en legt deze secuur vast om deze vervolgens uit te dragen aan andere (junior) technisch consultants.
Naar de vacature >>

 

Datawarehouse developer 150

Datawarehouse developer

Performation heeft een centraal dataplatform voor ziekenhuizen ontwikkeld waarmee bronnen op een snelle manier worden ontsloten en in een generieke datawarehouse database worden opgeslagen. Hiervoor zijn modules ontwikkeld die wij ‘stekkers’ noemen. Deze stekkers koppelen de bronsystemen aan onze staging area zodat we de ETL kunnen hergebruiken. Bouw jij graag mee aan dit unieke dataplatform en deins je niet terug voor complexe vraagstukken in SQL?
Naar de vacature >>

 

Junior Technisch consultant 150

Technisch consultant (junior)

Als (junior) technisch consultant vervul je een centrale rol, waarbij je opereert op het snijvlak van techniek en business. Je ondersteunt klanten en collega’s bij het analyseren en structureren van gegevens. Je bent de ‘spin in het web’ binnen een jong, enthousiast team van experts in een dynamische en technisch uitdagende werkomgeving.  Je hebt gevoel voor ICT, bent bekend met Excel en nieuwsgierig om je te verdiepen in werken met data en databases (Microsoft SQL Server);
Naar de vacature >>

 

Vacature business controler 150x150

Business controller

Ambieer je een verantwoordelijke business controller positie bij een groeiende onderneming op het gebied van zorgconsultancy en softwareoplossingen voor de zorg? Door de groei die onze organisatie doormaakt, heeft ons financeteam versterking nodig. Wij zijn op zoek naar een tweede business controllerDoor de groei die onze organisatie doormaakt, heeft ons financeteam versterking nodig. Wij zijn op zoek naar een tweede business controller.
Naar de vacature >>

 

Vacature Consultant bij Performation 250x200

Zorgconsultant (medior/senior)

Als zorgconsultant bij Performation duik je in de complexe cijfermatige wereld van ziekenhuizen. Je bent in staat om grote hoeveelheden ziekenhuisdata om te zetten in bruikbare stuurinformatie voor onze klanten. Deze klanten zijn bestuurders, specialisten, managers en financials van ziekenhuizen. Hun vraagstukken gaan over wet- en regelgeving, portfoliokeuzes, capaciteitsmanagement, registratie en kwaliteit.
Naar de vacature >>

 

Software tester

Software tester

Als software tester ben je mede verantwoordelijk voor het hart van ons bedrijf: Het leveren van hoogwaardige managementinformatieproducten aan onze klanten. Via onze online tools voorzien wij vele ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten van up-to-date (benchmark)informatie over de prijs/kwaliteit van de geleverde zorg. Dit doen wij mede met onze datagateway en datawarehouse oplossingen en dashboards voor onze consultants en klanten.
Naar de vacature >>

 

Sales-medewerker-binnendienst-Performation

Sales medewerker binnendienst

Doordat onze organisatie sterk groeit, zijn we op zoek naar ondersteuning voor ons salesteam. Het betreft een nieuwe functie, waarbij je zelf een grote rol speelt in het vormgeven ervan. Je wordt de steun en toeverlaat van het salesteam en zult nauw samenwerken met de projectleiders. Je bewaakt de administratieve handelingen van het salesproces en bent vraagbaak voor de interne organisatie.
Naar de vacature >>

 

Front-end developer 150

Front-end developer (medior/senior)

Als front-end developer werk je samen met andere developers en UX/UI specialisten om de front-end van onze op Symfony Framework gebaseerd applicaties optimaal in te richten voor onze gebruikers. Je bedenkt nieuwe functionaliteiten en je gaat deze ook daadwerkelijk bouwen. Continue verbetering van onze applicaties behoort tot jouw dagelijkse verantwoordelijkheid.
Naar de vacature >>

 

PHP-Developer

PHP Developer (medior/senior)

Zoek je verdieping in je vak als PHP developer op een positie waarin jouw kennis en creativiteit tot hun recht komen, draag je daarbij graag bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg en durf je collega’s uit te dagen voor een potje poolen? Dan reserveren we met plezier een werkplek voor jou! Je bent iemand die zijn taken verantwoordelijk neem en bent een vakidioot in programmeren.
Naar de vacature >>

 

Junior consultant

Junior zorgconsultant

Als high potential ga je bij Performation HOTflo aan de slag om de zorg beter te maken. Wil jij met medisch specialisten in gesprek hoe zij hun zorgverlening kunnen verbeteren? Hoe kun jij eraan bijdragen dat een ziekenhuis financieel gezond blijft? En hoe zorg jij dat de capaciteit van een ziekenhuis (verpleegkundigen, poli- en OK- assistenten, etc.) optimaal wordt benut? Kortom: wil jij het verschil maken in de zorg? Solliciteer dan op deze functie.
Naar de vacature >>

 

Data Scientist Artificial Intelligence Machine Learning Engineer

Data Scientist

Performation verwerkt grote hoeveelheden data die in de Nederlandse gezondheidszorg worden vastgelegd. Als data scientist ga je aan de slag met het analyseren van dergelijke datasets en het bouwen van machine learning modellen met als doel de zorg aan de patiënt te ondersteunen, processen te bewaken en te automatiseren. Is het jouw ambitie om met nieuwe technologie bij te dragen aan het verbeteren van de zorg? Dan nodigen we je uit om te solliciteren!
Naar de vacature >>