|  

Performation wederom Microsoft Gold Partner

Performation is gecertificeerd als Microsoft Gold Partner. Een van de kwaliteitseisen voor het behalen van deze status, is het in dienst hebben van voldoende gecertificeerde Microsoft professionals. Met deze Gold status biedt Performation klanten aantoonbare kwaliteitsgaranties. Performation ontving de certificering voor de competenties applicatie-ontwikkeling, dataverwerking, data-analytics en hosting.

Performation behaalt microsoft gold partner status scaled 1

Dit is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt en is een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk. Met het behalen van de status Microsoft Gold Partner laat Performation zien dat het bedrijf aan de kwaliteitseisen voldoet die Microsoft hiervoor stelt.

Eén van de belangrijkste criteria om in aanmerking te komen voor de Gold Partner status, is het in dienst hebben van voldoende gecertificeerde Microsoft professionals. Performation voldoet hieraan door voldoende gecertificeerde developers op de volgende vlakken in dienst te hebben:

  • applicatie-ontwikkeling;
  • dataverwerking;
  • data-analytics;
  • hosting.

Onze software developers hebben door het doorlopen van Microsoft trainingen expertise opgebouwd over het Microsoft platform en zijn hierdoor in staat om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen en te onderhouden op het Microsoft platform.

Microsoft licenties

Performation bewijst met het behalen van de Gold status deskundigheid op het gebied van Microsoft technologie. Dankzij het partnership kan Performation softwareproducten optimaliseren en profiteren klanten van een betrouwbare, ervaren leverancier.

Wat merken klanten van Performation hiervan? Maarten van der Wilt, CTO bij Performation: ‘Voor onze klanten betekent dit de bevestiging dat ze werken met een deskundige partij. Ook heeft het voor onze klanten als voordeel dat wij Microsoft licenties in onze producten mee kunnen leveren. En dat biedt betrouwbaarheid in de stabiliteit van producten dankzij de service vanuit Microsoft.’

Van der Wilt is blij met het behalen van de Gold status: ‘Het is een erkenning dat we deskundige developers in huis hebben en dat we onze klanten daarmee goed ontwikkelde tools kunnen bieden. Daar mogen we zeker trots op zijn.’

Over Performation

Performation faciliteert zorginstellingen in binnen- en buitenland bij het nemen van goed geïnformeerde besluiten. We doen dit met behulp van online softwareproducten, maatwerkoplossingen en consultancy.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de zorgsector, updates over onze oplossingen en uitnodigingen voor events en gebruikersdagen.

Inschrijven
Cta plain vormetaal punt
Terug naar inspiratie-overzicht