|  

Performation en HOTflo worden Performation HOTflo!

Performation en HOTflo gaan samen verder. Performation levert consulting en software om ziekenhuizen financieel gezond te houden. HOTflo is marktleider in de zorg op het gebied van capaciteitsmanagement. Beide bedrijven zagen meerwaarde in de samenwerking, waardoor fuseren een logische volgende stap was. Vorige week zijn de bedrijven officieel gefuseerd.

Performation en hotflo gaan samen verder

Als klant profiteer je direct van deze integratie. Gezondheidszorg wordt steeds meer data-gedreven. Door slimme analyses en voorspellingen kunnen toekomstige patiënten beter worden geholpen. Wereldwijd komen er steeds meer bedrijven die zich op dit gebied specialiseren. Performation en HOTflo zullen veel kennis concentreren en vormen daarmee een sterke partner voor de Nederlandse zorg. Door deze fusie kunnen wij op zowel strategisch, tactisch als operationeel vlak een nog sterkere partner voor ziekenhuizen zijn.

Sterke combinatie

Door financieel- en capaciteitsmanagement te combineren worden ziekenhuizen beter bestuurbaar. Performation HOTflo faciliteert optimale inzet van de kritische productiemiddelen zoals personeel, operatiekamers en verpleegbedden en zorgt voor een afname van de registratieve last.

Synergie

De HOTflo capaciteitsmanagement software wordt geïntegreerd met het informatieplatform dat Performation voor de ziekenhuizen gebouwd heeft. Daarmee ontstaat technische synergie en uniformiteit in informatievoorziening en deze gezamenlijke informatie biedt veel nieuwe mogelijkheden.

Zorgprofessionals

Algemeen directeur Steven Lugard is trots op het nieuwe bedrijf: ‘Samen kunnen we ziekenhuizen nog beter helpen om goede en efficiënte zorgprocessen in te richten. Professionals kunnen daarmee optimaal functioneren en de patiënt de beste zorg geven.’

Marcel de Jong, medeoprichter van HOTflo vult aan: ‘We hebben een partner gevonden die onze passie voor de zorg deelt. En we geloven samen enorm in de synergie tussen capaciteits- en financieel management en de impact die dat heeft op goede gezondheidszorg’.

Over HOTflo

HOTflo is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van integraal capaciteitsmanagement in ziekenhuizen. HOTflo biedt software, training en consultancy met als doel ziekenhuizen in staat te stellen duurzaam het capaciteitsmanagement in te richten en te borgen, en prestaties significant te verbeteren.

Over Gilde Healthcare

De grootste aandeelhouder in Performation-HOTflo is Gilde Healthcare, een gespecialiseerde Europese investeringsmaatschappij gericht op de zorgsector. Gilde Healthcare is een Europese investeringsmaatschappij gericht op de zorgsector met twee businesslijnen onder beheer: een management buy-out fonds gericht op de middenmarkt en een venture capital/groeikapitaalfonds.

Gilde Healthcare’s management buy-out fonds investeert in winstgevende Europese bedrijven met een primaire focus op de middenmarkt in Benelux en Duitsland. De portefeuille bevat zorgverleners, toeleveranciers en producenten van medische producten en overige dienstverleners actief in de zorgsector.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Naast de diensten, producten en service biedt deze fusie natuurlijk meer mogelijkheden. Ben je benieuwd naar wat we specifiek voor je kunnen betekenen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!
Gegevens achterlaten
Cta plain vormetaal streep
Terug naar inspiratie-overzicht