|  

Patient Journey App en OnlinePROMS sluiten zich aan bij Performation

Interactive Studios, leverancier van de platformen Patient Journey App en OnlinePROMS is op 31 mei jongsleden overgenomen door Performation Healthcare. Interactive Studios is 20 jaar geleden opgericht door Paul Sprangers, Floris Valenkamp en Thomas Timmers. Vandaag de dag worden de platformen Patient Journey App en OnlinePROMS gebruikt door meer dan één miljoen patiënten, bij meer dan honderd zorginstellingen in binnen- en buitenland.

Nieuws performation en patient journey2

Foto: Floris Valenkamp (linksboven), Thomas Timmers (linksonder), Paul Sprangers (rechtsboven), Huub Deterd (rechtsonder).

Regie over zorgpad

Patient Journey App is de slimme combinatie van thuismonitoring, persoonlijke educatie én virtuele communicatie. Hiermee ervaren patiënten meer regie over hun zorgpad en worden zorgverleners in staat gesteld om op een persoonlijke manier meer efficiënte zorg te leveren.  

OnlinePROMS is de complete oplossing om de patiëntervaring te meten rondom het zorgproces en vanuit daaruit zo mogelijk te optimaliseren. Het is het meest flexibele en gebruikersvriendelijke platform om data te verzamelen voor VBHC, monitoring en wetenschappelijk onderzoek.

Impact, kosten en effectiviteit

“Door deze samenwerking en de schaalgrootte van Performation ontstaan nieuwe mogelijkheden om onze bestaande oplossingen nog beter te integreren in bestaande zorgpaden en EPD’s en versneld door te groeien”, aldus Thomas Timmers.

Huub Deterd, directeur van Performation Healthcare: “Door deze innovatieve uitbreiding van het Performation portfolio worden nog meer patiënten en zorgverleners op een (wetenschappelijk) bewezen manier digitaal ondersteund, terwijl ondertussen meer inzicht in de impact, kosten en effectiviteit van de zorg wordt verkregen.”

Den Bosch

Het team van Patient Journey App en OnlinePROMS blijft gehuisvest in Den Bosch en zal zich, net zoals het in 2022 overgenomen MedSpace, leverancier van de roosterapplicatie voor medisch specialisten, als zelfstandige entiteit binnen Performation verder ontwikkelen.

Bij Performation werken inmiddels meer dan 150 gedreven professionals die elke dag opnieuw met data en slimme oplossingen zorginstellingen adviseren en ondersteunen om gewenste verbeteringen te realiseren en daarmee kwalitatieve zorg toegankelijk en betaalbaar te houden voor ons allemaal. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie?

Laat je contactgegevens achter en we maken een afspraak.

Gegevens achterlaten
Cta plain vormetaal punt
Terug naar inspiratie-overzicht