|  

MedWeb sluit zich aan bij Performation

MedWeb BV, een internetbedrijf voor artsen heeft zich in 2022 aangesloten bij Performation. Het voornaamste product is MedSpace, een innovatieve online rooster-applicatie voor medisch specialisten. MedWeb behoudt haar zelfstandigheid en heeft de overtuiging dat deze combinatie van kennis, kunde en daadkracht extra mogelijkheden biedt.

Header nieuwsbericht mobiel

Performation ondersteunt zorgorganisaties met name op het gebied van capaciteitsmanagement, financiën, zorgregistratie en managementinformatie. Het belang van capaciteitsmanagement en een goede planning neemt snel toe door de schaarste van beschikbare mensen op de werkvloer. MedWeb is met het online roostertool MedSpace marktleider op het gebied van plansoftware voor medisch specialisten met ruim 500 vakgroepen in Nederland, België en Duitsland.

Toenemend belang capaciteitsmanagement

Capaciteitsmanagement is van toenemend belang voor medisch specialisten. Huub Deterd, directeur van Performation: “Met slimme(re) oplossingen voor het roosteren, plannen en capaciteitsmanagement voor specialisten en het ziekenhuis kan een onderscheidende bijdrage worden geleverd aan de uitdagingen waar de gezondheidszorg mee wordt geconfronteerd”.

MedWeb-directeur Jan Pieter Gallas vult aan: “Wij blijven doorontwikkelen en zullen in de komende tijd de medisch specialisten helpen om een verdere verbetering te realiseren in gemak, efficiency en effectiviteit en zijn blij dat we onze krachten hebben kunnen bundelen met Performation.”

MedSpace: dé roostertool voor medisch specialisten

MedSpace, dé roostertool voor medisch specialisten, sluit zich aan bij Performation. Met deze samenwerking kunnen ziekenhuizen capaciteiten nog efficiënter plannen.

Naar de vernieuwde website van MedSpace.

Meer weten? 

Laar jouw gegevens achter en we bellen je terug!

Bel mij terug
Cta plain vormetaal punt
Terug naar inspiratie-overzicht