|  

Medisch Spectrum Twente en Performation continueren samenwerking

Het topklinisch Medisch Spectrum Twente (MST) en Performation continueren hun samenwerking voor de komende jaren. Dankzij de samenwerking heeft het Medisch Spectrum Twente goed grip op de financiële besturing en de zorgregistratie. Op 1 februari 2019 tekenden beide partijen de overeenkomst.

Persbericht samenwerking performation en mst2

Sinds enige jaren gaan de financiën van het MST de goede kant op. Performation helpt bij het goed geïnformeerd nemen van de strategische besluiten die hiertoe hebben geleid. De visie van het MST is om voorop te lopen als het gaat om datagedreven sturen in het ziekenhuis. Een samenwerking met Performation is daarom een logische stap.

Inspirerend partnership

Steven Lugard, directeur Performation: ‘Het MST is een toonaangevend ziekenhuis in Nederland. We hebben een inspirerend partnership met MST. MST is, als één van de Santeon ziekenhuizen, een belangrijke trekker van nieuwe benchmarking concepten. Samen met MST ontwikkelen we momenteel systemen om de registratielast van kwaliteitsregistraties en VBHC projecten te verlagen.

Innovatieve concepten

Eric Rikkert, lid van de Raad van Bestuur MST: ‘Performation is voor ons een belangrijke partner en heeft ons in 2017 geholpen om de financiële resultaten, na het betrekken van de nieuwbouw, sterk te verbeteren. De inzichten die we met de tools van Performation krijgen, dragen voor een belangrijk deel bij aan de wijze waarop we ons ziekenhuis succesvol kunnen aansturen. Performation brengt ons telkens innovatieve concepten op het gebied van informatiemanagement.’

Op de foto v.l.n.r.: Kris Peeters (consultant Performation), Joyce Berger-Roelvink (manager Financiën en Informatiezaken MST), Eric Rikkert (Raad van Bestuur MST), Steven Lugard (CEO Performation), Lisanne Penterman (beleidsadviseur F&I MST).

Ook aan de slag met financiën en zorgregistratie? Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op.

Gegevens achterlaten
Cta plain vormetaal punt
Terug naar inspiratie-overzicht