Tijdens de Zorgregistratie-gebruikersmiddag spraken vakgenoten vanuit diverse ziekenhuizen met elkaar over de ontwikkelingen en uitdagingen in het werkveld Zorgregistratie. De consultants en developers van Performation lieten zien hoe de Notiz-tools in het zorgregistratieproces kunnen helpen. Kijk de diverse onderwerpen in dit webinar terug. 

Ontwikkelingen op het gebied van zorgregistratie en in Notiz

Ella Sijbesma (Business lead Zorgregistratie) en Bas Hammendorp (Product owner Notiz-tools) nemen je in het eerste deel van de gebruikermiddag mee langs de ontwikkelingen in het vakgebied zorgregistratie en leggen uit hoe de Notiz-tools hierop in haken. 

Kosten en doelmatigheidsbenchmark

Hoe worden verschillen in behandelingen en zorgregistratie zichtbaar? Performation-consultant Holger Wagenaar geeft je uitleg over de Kosten- en doelmatigheidsbenchmark. 

 

Controleregels Zelfonderzoek vs Horizontaal Toezicht

Hoe gaan we om met controleregels voor het Zelfonderzoek vs. Horizontaal Toezicht?

Functioneel beheer

In deze break-out sessie gaan we dieper in op de nieuwste functionaliteiten in Notiz en lichten we toe hoe en waarom je deze gebruikt. Daarnaast is er de mogelijkheid om ervaringen met elkaar uit te delen.

Kennisdelingsessie tussen ziekenhuizen

In deze sessie laten we de deelnemers met elkaar in gesprek gaan. Waar lopen zij op dagelijkse basis tegenaan en welke tips & tricks delen ze met collega-ziekenhuizen?

Samen aan het stuur

Als gebruikers van Notiz weten jullie het beste wat de belangrijkste ontwikkelingen moeten zijn. We gaan samen kijken naar de ideeën voor het nieuwe jaar. In dit experiment vol interactie mag jij bepalen waar jij in zou investeren.

Benchmark Zorgregistratie

In deze sessie gaan we dieper in op de nieuwste functionaliteiten in Notiz en lichten we toe hoe en waarom je deze gebruikt.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/05/Ella_200x200.jpg
Elle Sijbesma Business lead Zorgregistratie

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Heb je n.a.v. deze gebruikermiddag vragen of ben je benieuwd wat het voor jouw zorgorganisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op via
06 14 23 39 80 of e.sijbesma@performation.com. Ik beantwoord je vragen graag.

ALLE WEBINARS TERUGKIJKEN

Performation webinars

Om u in deze COVID-19-tijd toch optimaal te informeren over zorgthema’s, organiseert Performation een reeks webinars. Kijk hier alle webinars terug én schrijf u in voor komende webinars.