Junior Technisch Consultant

32 - 40 uur

Als (junior) Technisch Consultant vervul je een centrale rol, waarbij je opereert op het snijvlak van techniek en business. Je zorgt voor de optimalisatie van de zorg.

Junior Developer

32 - 40 uur

Als junior developer bouw jij graag mee aan een uniek dataplatform in de gezondheidszorg en zie jij in complexe SQL vraagstukken een uitdaging.

Junior Software Engineer

32 - 40 uur

Als junior Software Engineer bouw jij samen met verschillende ontwikkelteams op basis van data aan softwaretools, benchmarks en dashboards.

Alle vacatures

Open sollicitatie

Met een arbeidsmarkt die continu in beweging is, verandert ons vacature-aanbod iedere dag. Staat de vacature die je zoekt niet (meer) online? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Een baan kunnen we je niet meteen beloven. Maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

Zet jouw expertise in voor de zorg

"Samen met een enthousiast team de zorgregistratie van verschillende ziekenhuizen verbeteren."

Medewerkers Performation

Benieuwd naar de medewerkers van Performation?

Wat we zoal doen? Nou dit...

COVID-19 heeft een grote impact op de zorg én de financiën van zorginstellingen. Kosten liggen hoger door de arbeidsintensievere zorg voor COVID-patiënten, terwijl opbrengsten lager zijn doordat reguliere zorg grotendeels is weggevallen. Om zorginstellingen goed te compenseren maakt Performation  meerkosten inzichtelijk. Onze consultants vertellen hoe.