Intelligent Hospital Management

Dit jaar stond het Performation Event 2020 in het teken van Intelligent Hospital Management.
Ruim vierhonderd zorgprofessionals kwamen naar dit event in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam en maakten kennis met technologieën die bijdragen aan het optimaliseren van de zorg, maar ook bij het verminderen van administratielast. Experts uit binnen- en buitenland gaven in plenaire sessies hun visie op ontwikkelingen in de gezondheidszorg en gasten werden in diverse break-out sessies inhoudelijk bijgepraat over een specifieke zorgthema’s.
Na het event vroegen we alle bezoekers om de enquête in te vullen. Een groot aantal gasten deed dit. Hartelijk dank daarvoor! De feedback geeft ons de kans het Performation Event te verbeteren. Bekijk de resultaten in onderstaande infographic. 
Performation Event 2020-Infographic
https://performation.com/wp-content/uploads/2019/06/IMG_4020-BEW.jpg
Steven Lugard CEO Performation

De toekomst van intelligente gezondheidszorg

Hartelijk dank voor je aanwezigheid op het Performation Event 2020. De sporttempel ‘Johan Cruijff Arena’ vormde een mooie achtergrond voor discussies over de toekomst van intelligente gezondheidszorg. Ik kijk terug op inspirerende gesprekken, inhoudelijke presentaties en veelbelovende innovaties. We zijn blij je tot onze goede relaties te mogen rekenen en blijven ook in 2020 graag met je in contact. 

Een inspirerende start van een nieuw zorgjaar

‘Het Performation Event is een stempel in de agenda. Een milestone die het begin van een nieuw zorgjaar aangeeft.’ Zo omschrijft dagvoorzitter Maarten Bouwhuis het Performation Event. Anna van Poucke van KMPG vertelt op deze dag dat het tijd is om de zorg vanuit de regio anders te organiseren.
Blik nog even met ons terug...
EXPERIENCE

Hospital control center

Eyecatcher op het Performation Event 2020 was toch wel het Hospital control experience center. Veel gasten wisten hun weg hier naartoe te vinden en lieten zich inspireren door de mogelijkheden die dit control center zorgorganisaties kan bieden. Het Hospital control center bewaakt continu alle operationele processen en de beschikbaarheid van capaciteit ziekenhuisbreed. 

Meer weten over het Hospital control center?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trots op onze gezondheidszorg

‘Nederland is een klein land, maar we scoren ontzettend hoog op het gebied van goede gezondheidszorg.’ Volgens Maarten van der Wilt, CTO bij Performation mogen we daar trots op zijn! Toch is er nog genoeg ruimte voor verbetering. ‘Door de toepassing van Big Data en Artificial Intelligence wordt de zorg in Nederland alleen nog maar beter. En daar profiteert de patiënt van!’
Luister zelf naar zijn verhaal