De zorgsector is continue in beweging. Blijft u graag vooroplopen in uw vakgebied? Zorg er dan voor dat u de ontwikkelingen op de voet volgt. De Performation HOTflo Academy heeft een divers aanbod opleidingen. Van praktijkgerichte workshops tot vakopleidingen en een 1 jaar durende TOPclass. Hierin wordt u opgeleid tot een volwaardig capaciteitsmanager. Meld u aan voor een van de volgende opleidingen, masterclass en workshops:

 

TOPclass Hospital Capacity Management najaar 2019

TOPclass Hospital Capacity Management

De TOPclass Hospital Capacity Management is een gevarieerd trainingsprogramma dat opleidt tot adviseur/manager integraal capaciteitsmanagement in ziekenhuizen. Gedurende een intensief programma van één jaar ontwikkelt u essentiële kennis en vaardigheden die vereist zijn voor een adequate uitoefening van deze functies.
De eerstvolgende TOPclass start in september 2019.
Schrijf u in voor de TOPclass Hospital Capacity Management >>

 

Projectleider ICM & Capaciteitsplanner OC in Slingeland Ziekenhuis Annemijn Houwers volgde de TOPclass Hospital Capacity Management.
Annemijn: ‘Regelmatig kijk ik de presentaties uit de TOPclass terug. Omdat de inhoud ervan heel praktisch is, pas ik het dagelijks in de praktijk toe. Mijn doel is, dat het integraal denken bij alle medewerkers in het ziekenhuis door de aderen gaat stromen. Elke dag weer ga ik hier gemotiveerd en enthousiast mee aan de slag en deel ik mijn kennis op het gebied van capaciteitsmanagement met collega’s. Het geeft voldoening om daadwerkelijk veranderingen te kunnen doorvoeren.’
Lees meer over de ervaring van Annemijn >>

 

Vakopleiding Onderhandelen in de zorg_150

Vakopleiding Onderhandelen in de zorg

Waar de inkoopafdeling flink zijn best doet om tientallen of misschien honderden duizenden euro’s te besparen, onderhandelt het verkoop- en marketingteam over miljoenen euro’s met de verzekeraar. De risico’s op deze contracten zijn de laatste jaren flink toegenomen en worden alleen maar groter. In deze vakopleiding leert u hoe u in deze complexe wereld het overzicht behoudt en een goede, solide en eerlijke afspraak weet te onderhandelen voor het ziekenhuis.
Schrijft u in voor de vakopleiding Onderhandelen in de zorg >>

 

Vakopleiding Financial controller in het ziekenhuis

Vakopleiding Business controller in het ziekenhuis

De ziekenhuiswereld verandert voortdurend en steeds sneller. De hoofdvraag is: verandert u mee? Goed financieel management is onmisbaar. Dit vraagt om de juiste vaardigheden en kennis, speciaal gericht op het ziekenhuis met zijn bijzondere complexiteit. Zoekt u kennis, kunde en ervaring, samen met anderen leren in een inspirerende omgeving, met actuele praktijkvoorbeelden en cases, van ervaren topdocenten?
Schrijft u in voor de vakopleiding Business controller in het ziekenhuis >>

 

Vakopleiding Intelligent Hospital Mensgericht Prestaties verbeteren

Masterclass Intelligent Hospital: mensgericht prestaties verbeteren

Stelt u zich voor: de afgelopen periode heeft u veel tijd gestoken in het ontwikkelen van (sturings)rapportages en dashboards en de daarbij behorende Kritische Prestatie-Indicatoren (KPI’s). Uw dashboards worden echter niet gebruikt en het belang ervan wordt door uw collega’s onderschat. Deze vakopleiding leert u kpi’s ontwikkelen die mensen daadwerkelijk in beweging brengen. Daarbij leert u data zodanig te visualiseren dat mensen het verhaal achter de data zien en daardoor begrijpen.
Schrijf u in voor de masterclass Intelligent Hospital: mensgericht prestaties verbeteren >>

 

Workshop Datavisualisatie

Workshop Datavisualisatie

Het leesbaar maken van managementinformatie is een enorm onderschatte factor. 70 Procent van de informatie die we nodig hebben om aan zaken betekenis te geven, komt binnen via de ogen. Goede visualisatie van informatie is cruciaal om de boodschappen die er in verborgen zitten te kunnen ‘zien’ en het ‘verhaal’ achter de cijfers te kunnen vertellen. De workshop Datavisualisatie leert u data visueel begrijpelijk te maken.
Schrijf u in voor de workshop Datavisualisatie >>

 

Workshop KPIs die mensen in beweging brengen

Workshop KPI’s die mensen in beweging brengen

De afgelopen periode heeft u veel tijd besteed om (sturings)rapportages en dashboards besteed. Daarbij heeft u ook aandacht besteed aan de behorende Kritische Prestatie-Indicatoren (KPI’s). Uw collega’s zien echter niet het belang in van uw dashboards. In deze workshop leert u de belangrijkste basisprincipes en theorieën van het mensgericht prestatiemanagementmodel en bent u na het volgen van de workshop in staat om vanuit een plan betekenisvolle ‘KPI-treinen’ te formuleren.
Schrijf u in voor de workshop KPI’s die mensen in beweging brengen >>