Performation is gecertificeerd AFAS-partner. Door dit partnership kan Performation in ziekenhuizen waar boekhoudprogramma AFAS Profit gebruikt wordt sneller anticiperen op versiewijzingen van AFAS. Hierdoor blijft de stabiliteit en flexibiliteit na een update van de boekhoudsoftware beter gewaarborgd. 

 

Meerdere ziekenhuizen met een Performation Datawarehouse zijn ook gebruiker van boekhoudprogramma AFAS Profit. Bijvoorbeeld voor het beheer van het grootboek of het verloningssysteem. Performation gebruikt de informatie in haar producten binnen deze ziekenhuizen om stuurinformatie te bieden. Om tijdig op de hoogte te zijn van updates in de AFAS-boekhoudsoftware, heeft Performation nu een eigen ontwikkel- en acceptatieomgeving om zo direct op upgrades van AFAS te kunnen anticiperen zodat het ziekenhuis altijd up to date-stuurinformatie heeft. 

Performation is gecertificeerd partner omdat AFAS er volledig op vertrouwt dat de tools van Performation en de ontwikkeling daarvan aan de juiste kwaliteitseisen voldoen. De ISO 27001 en NEN 7510-certificering onderschrijft dit.

Direct anticiperen

Joris Oostelbos, product owner bij Performation: “Door het partnership met AFAS kan ons development-team sneller anticiperen op grote versiewijzigingen van AFAS Profit en is het makkelijker om nieuwe ontwikkelingen voor te bereiden. Het voordeel voor onze klanten is een stabielere en flexibelere informatievoorziening, wat onontbeerlijk is voor het leveren van goede zorg aan de patiënt.”

Over Performation

Performation faciliteert zorginstellingen in binnen- en buitenland bij het nemen van goed geïnformeerde besluiten. We doen dit met behulp van online softwareproducten, maatwerkoplossingen en consultancy.

https://performation.com/wp-content/uploads/2020/03/Joris-Oostelbos-200.jpg
Joris Oostelbos Product owner Data
Wilt u hierover meer weten over het partnership met AFAS of over ons Datawarehouse? Neem contact op met Joris via j.oostelbos@performation.com.
BLOG

Datawarehouse: van actie naar strategie

Operatiekamers optimaal benutten, personeel efficiënt inzetten, de beste patiëntenzorg leveren, dossiervoering op orde. Elk ziekenhuis zet zich in om dit soort zaken voor elkaar te krijgen. Een datawarehouse kan hierbij het verschil maken. Door data uit verschillende bronnen op een slimme manier te combineren, verkrijg je de juiste informatie om verbeterprocessen succesvol in gang te zetten.
data-gedrevenheid