Streven naar kwalitatief
hoogwaardige en
duurzame zorg

We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame zorg. Hoe we dat doen? Door zorginstellingen in binnen- en buitenland te faciliteren bij het nemen van geïnformeerde besluiten. Met ruim twintig jaar ervaring in de zorg sturen wij voortdurend op de laatste ontwikkelingen in de markt. Elke zorginstelling heeft haar eigen patiënten, kenmerken, werkwijzen en specialisaties en daarom werken we intensief samen: co-creatie zit in ons DNA.

We zijn ons bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die werken in het zorgdomein met zich meebrengt. Daarom zijn wij er altijd op gericht dat onze producten en diensten waarde toevoegen aan het zorgproces en ondersteuning bieden aan degelijke besluitvorming. Al ons handelen komt voort uit onze drie kernwaarden: inspirerend, verbindend en scherpzinnig.

Hoe werken we bij Performation HOTflo?

Elke zorginstelling heeft zijn eigen patiënten, kenmerken, werkwijzen en specialisaties. We brengen daarom eerst zorgvuldig de huidige situatie met u in kaart. Vervolgens definiëren we de gewenste situatie. Hiermee gaan we aan de slag: in overleg met u en uw team, in co-creatie, bekijken wij wat er nodig is om tot de gewenste situatie te komen. Daarna vertalen we dit naar een plan inclusief planning.

Ons ervaren team, dat bestaat uit onder andere zorgeconomen, zorgspecialisten, bedrijfskundigen en business intelligence specialisten, ondersteunt het volledige traject van implementatie en biedt daarbij (technische) ondersteuning en advies. Aangezien er één constante is in de zorg, namelijk verandering, maken wij tijdens deze trajecten vaak gebruik van ons uitgebreide netwerk. Een groot deel van de Nederlandse ziekenhuizen mogen wij als klant bedienen. Co-creatie zit in ons DNA. We kunnen daarom altijd terugvallen op dit waardevolle netwerk.

Een ziekenhuis krijgt een vast team van specialisten toegewezen. Zij begeleiden u tijdens en na het gehele proces en zijn uw aanspreekpunt voor Performation. Zo faciliteren wij geïnformeerde besluitvorming.

Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met me op.

Sanne Sadée-Gorissen
Cliëntmanager