STRATEGISCH STUREN

Advies bij strategische vraagstukken

Als bestuurder wilt u weten waar de grootste risico’s liggen voor uw organisatie en wilt u antwoord op specifieke vragen. We helpen meerdere ziekenhuizen met dergelijke strategische vraagstukken. Zo brengen we bijvoorbeeld in kaart hoe ziekenhuizen hun financiële situatie kunnen verbeteren, wat de impact is van een fusie en helpen we een nieuwe financiering van zorg te ontwikkelen. De aanpak is altijd datagedreven en fact-based. U krijgt heldere antwoorden die grondig zijn onderbouwd.

Performation ondersteunde het Dijklander Ziekenhuis in het fusieproces

Producten

Om strategisch te kunnen sturen, heeft u kwantitatief inzicht nodig. Met de ‘Strategie scan’ helpen we u graag op weg. Daarnaast krijgt u met het traject ‘Kostbare patiënten’ inzicht in ruim tienduizend euro verlies per patiënt.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/06/IMG_4020-BEW.jpg
Steven Lugard CEO Performation HOTflo

Samen op zoek naar de grootste risico's

‘Ziekenhuizen moeten zichzelf steeds aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden. Hoofdlijnenakkoord, demografie en capaciteitsvraagstukken zijn maar een paar voorbeelden van de strategische uitdagingen waar je als bestuurder voor staat. Dat maakt het besturen van een ziekenhuis tot zo’n mooi beroep, zeker als je goed geïnformeerd bent.

De adviseurs van Performation kunnen met slimme data-analyses kansen indentificeren voor elk ziekenhuis.’

Meer weten over Strategisch sturen?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.