KWALITEIT EN PATIËNT

Hoge kwaliteit van zorg

Uw ziekenhuis wil de beste kwaliteit van zorg leveren en voorop lopen in innovaties zoals Value Based Healthcare. Om dat te kunnen doen, is het belangrijk om te sturen op uitkomstinformatie en kosten. Op basis van uw bestaande data monitoren we uitkomsten van zorg, gecombineerd met de gegevens van de kosten. Hiermee krijgt u inzicht in het verbeterpotentieel van de patiëntveiligheid, kwaliteit en kosten.

Kwaliteit en patiënt: slim gebruik maken van data

Met Reflex monitort u de uitkomsten van zorg over de hele ziekenhuispopulatie. Door slim gebruik te maken van data die al beschikbaar is, kunnen risico’s worden gedetecteerd voor de patiënt die nú in het ziekenhuis ligt. Automatische detectie van adverse events maakt gericht onderzoek naar verbetering van patiëntveiligheid mogelijk. Onze experts helpen u graag de beste zorg te leveren, nu en in de toekomst.

Inzicht in patiëntenstromen

Het Hospital control center geeft inzicht in patiëntenstromen en capaciteit voor tactische en operationele sturing. Momenteel wordt hier informatie over kwaliteit en veiligheid aan toegevoegd. Op basis van de beschikbare data van de patiënt, worden risico’s gedetecteerd. Het ziekenhuis kan hier acties aan koppelen en zo de zorg verbeteren voor de patiënt van nú.

Producten Kwaliteit en patiënt

Met Reflex monitort u de uitkomsten van zorg over de gehele ziekenhuispopulatie. Automatische detectie van adverse events maakt gericht onderzoek naar verbetering van patiëntveiligheid mogelijk.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/07/IMG_4187-BEW.jpg
Saskia Schaafsma Consultant

De beste zorg voor de patiënt van nu

‘Op het gebied van kwaliteit en patiënt gaat veel tijd zitten in het leren van het verleden. Bijvoorbeeld voor aanlevering van indicatoren, onderzoek naar incidenten, calamiteiten en dossieronderzoek naar adverse events. De kunst is om het geleerde toe te passen voor de patiënt van nú. Dit kan door slim gebruik te maken van de data die al beschikbaar is. Ik vertel u graag wat de mogelijkheden zijn.’

Meer weten over 'Kwaliteit en patiënt'?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.