Toekomstbestendig

Eén van de continue uitdagingen voor het ziekenhuis is efficiënt en doelmatig functioneren.  Uiteraard wil elke zorgverlener en bestuurder zorgvuldig omgaan met de publieke middelen die hij/zij besteedt. Maar hoe weet u of uw zorgprocessen efficiënt zijn en of u doelmatige zorg levert?

Binnen deze oplossing identificeren we waar u nog verder kunt optimaliseren. We geven aan hoe anderen dezelfde zorg verlenen en op welke punten u hiervan afwijkt. Door samen in gesprek te gaan en de afspraken te monitoren, helpen we u om te verbeteren. U krijgt efficiëntere en doelmatiger zorgprocessen die toekomstbestendig zijn en daarmee loopt u voorop in de zorg.

Impact van behandelkeuzes

De ‘Benchmark kosten & doelmatigheid’ laat zien wat de impact is van behandelkeuzes en met welke kosten dit gepaard gaat.

Verschillen in één oogopslag zichtbaar

U ziet direct waar de zorg die u verleent het meest afwijkt van hoe anderen dat doen. Met een paar muisklikken weet u door welke dbc’s, zorgactiviteiten of kostensoorten de verschillen veroorzaakt worden.

https://performation.com/wp-content/uploads/2021/03/Maarten-vd-Wilt-250x250-1.jpg
Maarten van der Wilt Business owner

Nieuwsgierig wat dit voor u kan betekenen?

‘Wil jij ook deze inzichten hebben? Neem contact met mij op via onderstaand formulier en ik ga graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.’

Hulp nodig bij financiële vraagstukken?

Neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.