KOSTEN EN DOELMATIGHEID

Toekomstbestendig

Eén van de continue uitdagingen voor het ziekenhuis is efficiënt en doelmatig functioneren.  Uiteraard wil elke zorgverlener en bestuurder zorgvuldig omgaan met de publieke middelen die hij/zij besteedt. Maar hoe weet u of uw zorgprocessen efficiënt zijn en of u doelmatige zorg levert?

Binnen deze oplossing identificeren we waar u nog verder kunt optimaliseren. We geven aan hoe anderen dezelfde zorg verlenen en op welke punten u hiervan afwijkt. Door samen in gesprek te gaan en de afspraken te monitoren, helpen we u om te verbeteren. U krijgt efficiëntere en doelmatiger zorgprocessen die toekomstbestendig zijn en daarmee loopt u voorop in de zorg.

De 'Benchmark kosten & doelmatigheid' laat zien wat de impact is van behandelkeuzes en met welke kosten dit gepaard gaat.

Producten

Om inzicht in de kosten van uw behandelingen te krijgen en hoe deze zich verhouden tot die van collega’s, laten we u graag kennis maken met deze producten.

Verschillen in één oogopslag zichtbaar

U ziet direct waar de zorg die u verleent het meest afwijkt van hoe anderen dat doen. Met een paar muisklikken weet u door welke dbc’s, zorgactiviteiten of kostensoorten de verschillen veroorzaakt worden.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/06/big-IMG_4008-BEW.jpg
Holger Wagenaar Principal consultant

Nieuwsgierig wat dit voor u kan betekenen?

‘Wilt u ook voor uw zorg deze inzichten hebben? Neem contact met mij op via onderstaand formulier en ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden.’

Meer weten over Kosten en doelmatigheid?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.