Financieel

Efficiënt en doelmatig functioneren

Eén van de continue uitdagingen voor een zorgorganisatie is is efficiënt en doelmatig functioneren. Uiteraard wil elke zorgverlener en bestuurder zorgvuldig omgaan met de publieke middelen die hij/zij besteedt. Maar hoe weet je of de zorgprocessen in jouw organisatie efficiënt zijn en of het doelmatige zorg levert?

We identificeren waar jij nog verder kunt optimaliseren. We geven aan hoe anderen dezelfde zorg verlenen en op welke punten jouw zorgorganisatie hiervan afwijkt. Door samen in gesprek te gaan en de afspraken te monitoren, helpen we je om te verbeteren. Jij krijgt efficiëntere en doelmatiger zorgprocessen die toekomstbestendig zijn en daarmee loop je voorop in de zorg.

Impact van behandelkeuzes

De ‘Benchmark kosten & doelmatigheid’ laat zien wat de impact is van behandelkeuzes en met welke kosten dit gepaard gaat. Consultant Holger Wagenaar vertelt hoe dit werkt.

Bekijk de video

Zorg wordt bestuurbaar

Het product Prognose laat zien waar de omzetrisico’s van het ziekenhuis zitten. De zorg wordt daarmee beter bestuurbaar. Bekijk hoe dit uitpakt voor VieCuri Medisch Centrum.

https://performation.com/wp-content/uploads/2021/03/Maarten-vd-Wilt-250x250-1.jpg
Maarten van der Wilt Business area manager

Financieel management op orde

‘Krijg het financieel management van jouw zorgorganisatie op orde. Neem contact met mij op via onderstaand formulier en ik ga graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.’

Neem contact met ons op

voor de mogelijkheden voor jouw ziekenhuis.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.