DATAGEDREVEN STUREN

Data verzilveren

In de zorg verzamelen we veel informatie, die potentieel veel waarde oplevert. Want organisaties die data en inzichten goed gebruiken, doen het substantieel beter dan gemiddeld. Data en inzichten vertellen namelijk waar verbeteringen liggen en of u in staat bent deze te verzilveren. Met de oplossing ‘Datagedreven sturen’ ondersteunen we uw ziekenhuis in het verzilveren van de goudmijn aan data. Dat doen we door gegevens op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar te maken in ons Datawarehouse, die gegevens bevat van uw eigen ziekenhuis aangevuld met benchmarkgegevens en openbare data. U krijgt gebruiksvriendelijke dashboards en analyses. Bovendien helpen we u met ‘Intelligent Hospital’ impact te realiseren met de beschikbare informatie en daadwerkelijk voorop te lopen binnen de zorg.

Download Document

Artikel Big Data en Artificial Intelligence

Steeds meer organisaties hebben te maken met Big Data. Dit artikel laat zien dat, door Big Data met moderne mogelijkheden van AI te combineren, de toekomst van managementinformatie en decision support-systemen wijd open ligt. Benieuwd?

Download het artikel

Producten

De Datawarehouse bevat gegevens van uw eigen ziekenhuis aangevuld met relevant data. ‘Intelligent Hospital’ helpt om voorop te lopen binnen de zorg.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/06/IMG_3953-BEW.jpg
Maarten van der Wilt Technisch directeur

Wanneer start uw ziekenhuis met data-analyse?

‘Onderzoek van o.a. McKinsey en Gartner wijzen keer op keer uit, dat succesvolle organisaties een hoge graad van digitalisering en het nemen van datagedreven beslissingen hebben. Met het Performation HOTflo dataplatform geven wij ziekenhuizen een enorme boost op het gebied van datagedreven sturen en artifical intelligence.’

Meer weten over 'Datagedreven sturen'?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer doelmatigheid in de zorg dankzij data

OLVG wil de zorg beter en efficiënter maken. Beter voor patiënt, zorgverleners en het ziekenhuis. Dit doet het ziekenhuis door te sturen op data.