DATAGEDREVEN STUREN

Data verzilveren

In de zorg wordt veel informatie verzameld die potentieel veel waarde oplevert. Want organisaties die data en inzichten goed gebruiken, doen het beter dan gemiddeld. Data en inzichten vertellen namelijk waar verbeteringen liggen en of u in staat bent deze te verzilveren.

Met de oplossing Datagedreven sturen ondersteunen we uw ziekenhuis in het verzilveren van de goudmijn aan data. Dat doen we door gegevens op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar te maken in ons Datawarehouse, die gegevens bevat van uw eigen ziekenhuis aangevuld met benchmarkgegevens en openbare data. U krijgt gebruiksvriendelijke dashboards en analyses. Bovendien helpen we u met Intelligent Hospital impact te realiseren met de beschikbare informatie en daadwerkelijk voorop te lopen binnen de zorg.

Bekijk hoe het werkt
PRODUCTVIDEO

Stuurinformatie uit data halen

In het ziekenhuis wordt veel data vastgelegd, maar het is niet altijd makkelijk om deze data beschikbaar te krijgen en er stuurinformatie uit te halen. Performation biedt een totaaloplossing die het ziekenhuis helpt bij de overgang naar een datagedreven organisatie. Onderdelen van de deze oplossing zijn het Datawarehouse, een integrale scorecard en de zoekmachine PIM.
EENVOUDIG ZOEKEN IN ALLE DATA VAN HET ZIEKENHUIS

Data snel vinden met PIM

Maak kennis met PIM. Deze Performation Informatie Medewerker maakt  zoeken in beschikbare data binnen het ziekenhuis heel eenvoudig. Informatie die vaak is weggestopt in verschillende systemen en daardoor lastig te vinden is, wordt makkelijk toegankelijk gemaakt zonder dat daar query-taal voor nodig is.

Zelf eenvoudig zoeken

Producten

De Datawarehouse bevat gegevens van uw eigen ziekenhuis aangevuld met relevant data. Intelligent Hospital helpt om voorop te lopen binnen de zorg en de zoekmachine PIM maakt snel zoeken en vinden in ziekenhuisdata gemakkelijk.

WEBINAR TERUGKIJKEN

Webinar 'Van data naar sturing'

Performation organiseerde op 19 november het webinar Van data naar sturing. In dit webinar sprak presentator Maarten Bouwhuis met BI-managers van diverse ziekenhuizen over welke keuzes zij maken in het verzamelen en structureren van data én het beschikbaar stellen van informatie. Ook ging hij in gesprek met dataspecialisten over de grootte van het data-speelveld.

Webinar_van data naar sturing_1000x570
Download Document

Artikel Big Data en Artificial Intelligence

Steeds meer organisaties hebben te maken met Big Data. Dit artikel laat zien dat, door Big Data met moderne mogelijkheden van AI te combineren, de toekomst van managementinformatie en decision support-systemen wijd open ligt. Benieuwd?

Download het artikel
Bekijk de video
VIDEO

Valincidenten traceren met data

Hoe vaak is er een valincident in het ziekenhuis? Om daarachter te komen, heb je data nodig. Performation voerde samen met het Amsterdam UMC een project uit om die informatie uit ongestructureerde data te halen. Edwin Geleijn (Amsterdam UMC) vertelt in deze video over het proces en de resultaten.
https://performation.com/wp-content/uploads/2019/06/Roy-Staal-200x200-1.jpg
Roy Staal Business Lead Data

Wanneer start uw ziekenhuis met data-analyse?

‘Onderzoek van o.a. McKinsey en Gartner wijzen keer op keer uit, dat succesvolle organisaties een hoge graad van digitalisering en het nemen van datagedreven beslissingen hebben. Met het Performation dataplatform geven wij ziekenhuizen een enorme boost op het gebied van datagedreven sturen en artifical intelligence.’

Meer weten over 'Datagedreven sturen'?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BLOG

Meer doelmatigheid in de zorg dankzij data

In de blog Meer doelmatigheid in de zorg vertelt Vanessa Scholtes (OLVG Amsterdam) over de inzet van data. Zij vertelt hoe het ziekenhuis klein is begonnen met het verbeteren van zorgprocessen op basis van data, hoe dit is uitgebouwd en deelt de successen ervan.

Meer doelmatigheid in de zorg dankzij data
Stuur met data en verbeter de zorg voor de patient
BLOG

Stuur met data en verbeter de zorg van de patiënt

Lees Stuur met data en verbeter de zorg van de patiënt. Hierin schrijft Thomas Herngreen hoe essentieel data is voor doelmatigere gezondheidszorg oftewel doelmatige zorg. Ook geeft hij praktische tips hoe een ziekenhuis hierin kleine beginstappen maakt.