DATAGATEWAY

Altijd up-to-date en uitgebreide data tot je beschikking

Binnen en buiten Performation wemelt het van goede ideeën om de zorg te verbeteren met behulp van data. Het kunnen beschikken over goed vergelijkbare data van hoge kwaliteit is hierbij vaak een uitdaging. Veruit de meeste tijd gaat op aan het verzamelen, normaliseren, valideren en verrijken van de data, voordat we echt waardevolle analyses en inzichten kunnen ontwikkelen.

Datagateway maakt data eenvoudig beschikbaar

Met de Datagateway nemen we die uitdaging weg door de brongegevens van jouw ziekenhuis dagelijks uit te lezen, te structureren en op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar te stellen. Naast de brongegevens van je ziekenhuis, verzamelen we voor je de gegevens van benchmarkziekenhuizen, alle informatie en intelligentie uit onze informatieproducten en analyses én landelijk beschikbare (vaak openbare) informatie. Zo heb je altijd up-to-date en uitgebreide data voor analyses, producten en onderzoeken tot jouw beschikking.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/06/Niek-de-Wit.jpg
Niek de Wit Product manager

Data eenvoudig beschikbaar

‘Datagateway leest de data van jouw ziekenhuis dagelijks uit, structureert het en stelt het op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar. Weten hoe het werkt? Ik geef je graag uitleg.’

Meer weten over Datagateway?

Laat een bericht achter en wij nemen contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.