Data verzilveren

In de zorg wordt veel informatie verzameld die potentieel veel waarde oplevert. Want organisaties die data en inzichten goed gebruiken, doen het beter dan gemiddeld. Data en inzichten vertellen namelijk waar verbeteringen liggen en of je in staat bent deze te verzilveren.

Met de oplossing Data-analytics ondersteunen we jouw ziekenhuis in het verzilveren van de goudmijn aan data. Dat doen we door gegevens op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar te maken in ons Datawarehouse, die gegevens bevat van jouw ziekenhuis aangevuld met benchmarkgegevens en openbare data. Je krijgt gebruiksvriendelijke dashboards en analyses. Bovendien helpen we  met Intelligent Hospital impact te realiseren met de beschikbare informatie en daadwerkelijk voorop te lopen binnen de zorg.

Bekijk hoe het werkt
PRODUCTVIDEO

Stuurinformatie uit data halen

In het ziekenhuis wordt veel data vastgelegd, maar het is niet altijd makkelijk om deze data beschikbaar te krijgen en er stuurinformatie uit te halen. Performation biedt een totaaloplossing die het ziekenhuis helpt bij de overgang naar een datagedreven organisatie. Onderdelen van de deze oplossing zijn het Datawarehouse, een integrale scorecard en de zoekmachine PIM.

Eenvoudig zoeken in alle ziekenhuisdata

Maak kennis met PIM. Deze Performation Informatie Medewerker maakt  zoeken in beschikbare data binnen het ziekenhuis heel eenvoudig. Informatie die vaak is weggestopt in verschillende systemen en daardoor lastig te vinden is, wordt makkelijk toegankelijk gemaakt zonder dat daar query-taal voor nodig is.

Zelf eenvoudig zoeken

Producten

De Datawarehouse bevat gegevens van uw eigen ziekenhuis aangevuld met relevant data. Intelligent Hospital helpt om voorop te lopen binnen de zorg en de zoekmachine PIM maakt snel zoeken en vinden in ziekenhuisdata gemakkelijk.

WEBINAR TERUGKIJKEN

Webinar 'Van data naar sturing'

Performation organiseerde het webinar Van data naar sturing. In dit webinar sprak presentator Maarten Bouwhuis met BI-managers van diverse ziekenhuizen over welke keuzes zij maken in het verzamelen en structureren van data én het beschikbaar stellen van informatie. Ook ging hij in gesprek met dataspecialisten over de grootte van het data-speelveld.

Webinar_van data naar sturing_1000x570
https://performation.com/wp-content/uploads/2021/03/Maarten-vd-Wilt-250x250-1.jpg
Maarten van der Wilt Business area manager

Wanneer start jouw ziekenhuis met data-analytics?

‘Onderzoek van o.a. McKinsey en Gartner wijzen keer op keer uit, dat succesvolle organisaties een hoge graad van digitalisering en het nemen van datagedreven beslissingen hebben. Met het Performation dataplatform geven wij ziekenhuizen een enorme boost op het gebied van datagedreven sturen en artifical intelligence.’

Meer weten over Data-analytics

Laat het ons weten en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BLOG

Meer doelmatigheid in de zorg dankzij data

In de blog Meer doelmatigheid in de zorg vertelt Vanessa Scholtes (OLVG Amsterdam) over de inzet van data. Zij vertelt hoe het ziekenhuis klein is begonnen met het verbeteren van zorgprocessen op basis van data, hoe dit is uitgebouwd en deelt de successen ervan.

Meer doelmatigheid in de zorg dankzij data