Data verzilveren

In de zorg wordt veel informatie verzameld die potentieel veel waarde oplevert. Want organisaties die data en inzichten goed gebruiken, doen het beter dan gemiddeld. Data en inzichten vertellen namelijk waar verbeteringen liggen en of je in staat bent deze te verzilveren.

Met de oplossing Data-analytics ondersteunen we jouw ziekenhuis in het verzilveren van de goudmijn aan data. Dat doen we door gegevens op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar te maken in ons Datawarehouse, die gegevens bevat van jouw ziekenhuis aangevuld met benchmarkgegevens en openbare data. Je krijgt gebruiksvriendelijke dashboards en analyses. Bovendien helpen we  met Intelligent Hospital impact te realiseren met de beschikbare informatie en daadwerkelijk voorop te lopen binnen de zorg.

Verhalen van zorgorganisaties

Producten

De Datawarehouse bevat gegevens van jouw eigen ziekenhuis aangevuld met relevant data. Intelligent Hospital helpt om voorop te lopen binnen de zorg en de zoekmachine PIM maakt snel zoeken en vinden in ziekenhuisdata gemakkelijk.

Maakt data rondom bedrijfsvoering inzichtelijk

Performation voegt intelligentie toe aan de data, waardoor waardevolle inzichten ontstaan. Ontwikkelingen en wijzigingen in de markt worden continue bijgewerkt.

Maakt het zoeken en vinden in beschikbare data van het ziekenhuis eenvoudig

PIM stelt gebruikers in staat zelf, door middel van het stellen van eenvoudige zoekvragen, informatie uit data te halen en analyses uit te voeren.

Maakt data rondom bedrijfsvoering inzichtelijk

Met Intelligent Hospital in combinatie met Datawarehouse geven we jouw ziekenhuis de benodigde executiekracht. We zorgen dat je op basis van precies de juiste informatie en gemotiveerde medewerkers kunt sturen op het behalen van de gestelde doelen. We doen dit, met een in de praktijk bewezen en wetenschappelijk onderbouwde aanpak.

PIM
https://performation.com/wp-content/uploads/2021/03/Maarten-vd-Wilt-250x250-1.jpg
Maarten van der Wilt Business area manager

Wanneer start jouw ziekenhuis met data-analytics?

Onderzoek van o.a. McKinsey en Gartner wijzen keer op keer uit, dat succesvolle organisaties een hoge graad van digitalisering en het nemen van datagedreven beslissingen hebben. Met het Performation dataplatform geven wij ziekenhuizen een enorme boost op het gebied van datagedreven sturen en artifical intelligence.

Meer weten over Data-analytics

Laat het ons weten en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webinar terugkijken

Webinar 'Van data naar sturing'

Performation organiseerde het webinar Van data naar sturing. In dit webinar sprak presentator Maarten Bouwhuis met BI-managers van diverse ziekenhuizen over welke keuzes zij maken in het verzamelen en structureren van data én het beschikbaar stellen van informatie. Ook ging hij in gesprek met dataspecialisten over de grootte van het data-speelveld.

Webinar_van data naar sturing_1000x570