CAPACITEIT EN PERSONEEL

Capaciteit staat onder druk

Capaciteit in het ziekenhuis staat door een groeiende zorgvraag en krapte op de arbeidsmarkt onder druk. Dit vraagt veel van een ziekenhuis en van u als (capaciteits)manager. U moet met beperkte middelen de productiviteit en efficiëntie van de zorgverlening verder verbeteren. Performation HOTflo ondersteunt u hierbij. We hebben ervaring, expertise en tools om met de huidige, beperkte capaciteit meer productie en betere zorg te leveren.

Live overzicht van het pre-hospitale proces en de ambulances die onderweg zijn tot de actuele situatie op de SEH, radiologie, OK en het beddenhuis. Van zicht op de actuele beschikbaarheid van personeel en artsen tot en met de uitstroom van de patiënt en de beschikbaarheid van bedden in de regio. Van de voordeur tot de achterdeur volledig in control.

Producten

U verbetert de planning van verpleegkundig personeel, polikliniekbezoeken, OK’s en bedden. Dit doen we samen door te analyseren waar de ruimte zit voor verbetering en te monitoren of we de gestelde doelen gaan halen.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/01/Marcel-de-Jong_2002x200.jpg
Marcel de Jong Product manager

Arbeidsmarkt staat onder druk

‘Hoe kan uw ziekenhuis ondanks beperkte middelen toch optimale zorg bieden? We hebben de ervaring, expertise en tools om met de huidige, beperkte capaciteit meer productie en betere zorg te leveren. Ik praat er graag eens met u over.’

Meer weten over Capaciteit en personeel?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.