CAPACITEIT EN PERSONEEL

Capaciteit staat onder druk

Capaciteit in het ziekenhuis staat door een groeiende zorgvraag en krapte op de arbeidsmarkt onder druk. Dit vraagt veel van een ziekenhuis en van u als (capaciteits)manager. U moet met beperkte middelen de productiviteit en efficiëntie van de zorgverlening verder verbeteren. Performation HOTflo ondersteunt u hierbij. We hebben ervaring, expertise en tools om met de huidige, beperkte capaciteit meer productie en betere zorg te leveren.

Het Dagbehandelcentrum van het ErasmusMC gebruikt de Boarding Pass Planner. Een capaciteitstool waarbij planners van diverse specialismen in het ziekenhuis bedaanvragen voor patiënten kunnen doen.

Producten

U verbetert de planning van verpleegkundig personeel, polikliniekbezoeken, OK’s en bedden. Dit doen we samen door te analyseren waar de ruimte zit voor verbetering en te monitoren of we de gestelde doelen gaan halen.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/07/Marcel-de-Jong.jpg
Marcel de Jong Product manager

Arbeidsmarkt staat onder druk

‘Hoe kan uw ziekenhuis ondanks beperkte middelen toch optimale zorg bieden? We hebben de ervaring, expertise en tools om met de huidige, beperkte capaciteit meer productie en betere zorg te leveren. Ik praat er graag eens met u over.’

Meer weten over Capaciteit en personeel?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.