CAPACITEIT EN PERSONEEL

Capaciteit staat onder druk

Capaciteit in het ziekenhuis staat door een groeiende zorgvraag en krapte op de arbeidsmarkt onder druk. Dit vraagt veel van een ziekenhuis en van u als (capaciteits)manager. U moet met beperkte middelen de productiviteit en efficiëntie van de zorgverlening verder verbeteren. Performation ondersteunt u hierbij. We hebben de ervaring, expertise en capaciteitstools om met de huidige, beperkte capaciteit meer productie en betere zorg te leveren.

WEBINAR TERUGKIJKEN

Webinar 'De kracht van integraal capaciteitsmanagement'

Mede dankzij de professionele inrichting van capaciteitsmanagement en het vermogen om tijdig te anticiperen op acute COVID-19-zorg, bleef de toegankelijkheid van de ziekenhuizen geborgd. Performation organiseerde op 29 oktober het webinar De kracht van integraal capaciteitsmanagement. In dit webinar sprak presentator Maarten Bouwhuis met zorgprofessionals over het nut en de noodzaak van inzicht in capaciteiten ziekenhuisbreed.

Producten

U verbetert de planning van verpleegkundig personeel, polikliniekbezoeken, OK’s en bedden. Dit doen we samen door te analyseren waar de ruimte zit voor verbetering en te monitoren of we de gestelde doelen gaan halen.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/07/Auke-Speet-IMG_4730-BEW.jpg
Auke Speet Business owner

Arbeidsmarkt staat onder druk

‘Hoe kan uw ziekenhuis ondanks beperkte middelen toch optimale zorg bieden? We hebben de ervaring, expertise en tools om met de huidige, beperkte capaciteit meer productie en betere zorg te leveren. Ik praat er graag eens met u over.’

Meer weten over Capaciteit en personeel?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op- en afschaling zorg
CASE

Capaciteitsraamwerk geeft grip op op-en afschaling van zorg

Ymke Fokma, Lid Raad van Bestuur: “We hebben de traditionele planning losgelaten en op basis van medische urgentie de zorgverlening ingericht.” Lees over het Capaciteitsraamwerk van Dijklander Ziekenhuis.

BALANS TUSSEN OK EN KLINIEK

Maak een effectief OK-schema

Pieken en dalen in de kliniek en stress bij de verpleging. Elke ziekenhuis wil dat voorkomen. ORSO helpt om het meest effectieve OK-schema te maken. Hoe het werkt? 

Bekijk de video
Bekijk de video
HOSPITAL CONTROL CENTER

Signaleer tijdig knelpunten

Hoe houdt u in de dynamiek van het ziekenhuis grip op patiëntprocessen en de bijbehorende capaciteit? Het Hospital control center bewaakt continu alle patiëntstromen en de beschikbaarheid van capaciteit ziekenhuisbreed. Zo signaleert u tijdig knelpunten en kunt u waarnodig bijsturen.