CAPACITEIT EN PERSONEEL

Capaciteit staat onder druk

Capaciteit in het ziekenhuis staat door een groeiende zorgvraag en krapte op de arbeidsmarkt onder druk. Dit vraagt veel van een ziekenhuis en van u als (capaciteits)manager. U moet met beperkte middelen de productiviteit en efficiëntie van de zorgverlening verder verbeteren. Performation ondersteunt u hierbij. We hebben de ervaring, expertise en capaciteitstools om met de huidige, beperkte capaciteit meer productie en betere zorg te leveren.

WEBINAR TERUGKIJKEN

Webinar 'De kracht van integraal capaciteitsmanagement'

Mede dankzij de professionele inrichting van capaciteitsmanagement en het vermogen om tijdig te anticiperen op acute COVID-19-zorg, bleef de toegankelijkheid van de ziekenhuizen geborgd. Performation organiseerde op 29 oktober het webinar De kracht van integraal capaciteitsmanagement. In dit webinar sprak presentator Maarten Bouwhuis met zorgprofessionals over het nut en de noodzaak van inzicht in capaciteiten ziekenhuisbreed.

Producten

U verbetert de planning van verpleegkundig personeel, polikliniekbezoeken, OK’s en bedden. Dit doen we samen door te analyseren waar de ruimte zit voor verbetering en te monitoren of we de gestelde doelen gaan halen.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/07/Auke-Speet-IMG_4730-BEW.jpg
Auke Speet Business owner

Arbeidsmarkt staat onder druk

‘Hoe kan uw ziekenhuis ondanks beperkte middelen toch optimale zorg bieden? We hebben de ervaring, expertise en tools om met de huidige, beperkte capaciteit meer productie en betere zorg te leveren. Ik praat er graag eens met u over.’

Meer weten over Capaciteit en personeel?

Laat uw bericht achter en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CAPACITEIT EN PERSONEEL

Operationeel sturen in tijden van corona

Nooit eerder is het belang van evenwicht in beschikbaarheid van artsen, personeel, middelen, materialen en ruimtes zo groot geweest als nu. De COVID-19 (verdachte) patiënten moeten goed opgevangen worden en de rest van de noodzakelijke zorg moet zo veel als mogelijk doorgaan. U kunt een beroep op ons doen als u denkt dat de operationele sturing van patiënten in uw ziekenhuizen beter kan. De afgelopen dagen hebben wij al bij een aantal klanten corona dashboards ingericht. 
ORSO
CASE

Treant Zorggroep in control over capaciteit

Om patiëntprocessen in het ziekenhuis beter te stroomlijnen, besloot Treant Zorggroep gebruik te maken van een Hospital control center. “Het mooie is dat hiermee de capaciteit ziekenhuisbreed inzichtelijk wordt en zo kun je recht doen aan een eerlijke verdeling van mensen en middelen. Daardoor ontstaan er minder knelpunten en kun je meer patiënten behandelen”.

Hospital control center
Bekijk de video
VIDEO

Grip op capaciteit

Hoe houdt u in de dynamiek van het ziekenhuis grip op patiëntprocessen en de bijbehorende capaciteit? Het Hospital control center bewaakt continu alle patiëntstromen en de beschikbaarheid van capaciteit ziekenhuisbreed. Zo signaleert u tijdig knelpunten en kunt u waarnodig bijsturen.