Gebruikerstraining  |  25 mei 2023

Notiz gebruikerstraining Beheer II

Alle tips en tricks over Notiz om de zorg administratieve processen te verbeteren en first time right registratie te verhogen.
Inschrijven
Notiz training header

In control van jouw zorgregistratie

Een juiste, tijdige en volledige zorgregistratie is voor elke zorginstelling van groot belang. De zorgregistratie kost een arts, verpleegkundige of zorgadministratief medewerker veel tijd en vereist kennis over relevante wet- en regelgeving.

Om de zorgregistratieprocessen in jouw zorginstelling te verbeteren is Notiz volledig aanpasbaar naar de gewenste situatie. Dit vereist van de functioneel beheerder wel de nodige kennis. Lees snel verder wat de training voor jou kan betekenen!

De training omvat een combinatie van het beheren en het gebruik van Notiz. In deze training nemen we jou mee in de software, zodat jij Notiz kunt gebruiken om te sturen op juiste, tijdige en volledige zorgregistratie. Als functioneel beheerder zul je veel bezig zijn met wijzigingsverzoeken van medewerkers die Notiz gebruiken, denk hierbij aan aanpassingen in controleregels en gebruikers die bepaalde permissies nodig hebben om signaleringen te corrigeren in het ZIS.

Uitleg Notiz-software

Ook doorlopen we de dagelijkse werkzaamheden van een functioneel beheerder waarin Notiz ondersteunt. Een goede uitleg van de software Notiz, het bijbehorende dashboard en het vormgeven van de inrichting van processen zorgt ervoor dat administratieve processen verbeteren en gestuurd kan worden op ‘first time right’ registratie.

Datum

25 mei 2023

Tijden

09.00 tot 16.30 uur

Locatie

Auditorium Bilthoven bij meer dan 5 aanmeldingen

Entree

€400,- (excl. btw)

Inclusief trainingsmateriaal, gebruik van best practices, lunch, haal- en brengservice van en naar station Bilthoven

Exclusief overige maaltijden en reiskosten

Doelgroep

Zorgregistratie functioneel beheerders, die met Notiz hun zorgregistratie beheren en medewerkers zorgregistratie, verantwoordelijk voor de registratie conform de handreiking.

Inschrijven

Notiz Beheer II

 

De module Notiz Beheer II is voor gebruikers die verdieping willen in het schrijven van controleregels. In deze module krijg je een opfriscursus van mogelijk eerder gevolgde trainingen over beheer.

Naast de opfriscursus zullen we aandacht besteden aan het bouwen van controleregels die complexer in elkaar zitten. Denk hierbij aan controleregels met SUMIFS , regels van signaleringen die parallel aan elkaar lopen en bepaalde voorwaarden waar aan voldaan moet worden om ‘$2, $3 en $4’ te gebruiken in je eigen geschreven controleregel. ‘s Middags is er ruimte om te oefenen met controleregels bouwen en kunnen we de vertaling in de database laten zien, zodat de logica met wat in Notiz staat gecontroleerd kan worden met wat je in het ZIS ziet. We zullen je eenvoudige SQL queries geven, zodat je bijvoorbeeld kan controleren of een einddatum van een subtraject gevuld is.

Wij raden aan om enkel Notiz beheer II te volgen wanneer je al eens eerder controleregels hebt gebouwd of overweg kunt met de vereenvoudigde SQL taal waarmee onze Notiz controleregels geschreven worden. Deze training geeft je de juiste handvaten om snel en eenvoudig in Notiz je eigen controleregels te bouwen.

De deadline van het inschrijven voor deze training is 30 april 2023. Bij meer dan 5 aanmeldingen wordt deze training in Bilthoven gehouden. Mocht dit aantal niet gehaald worden, dan plannen we een 1-op-1 afspraak bij jouw ziekenhuis.

Gebruikerstraining

Schrijf je in voor de Notiz gebuikerstraining en leer alle tips & tricks die jij nodig hebt!

Inschrijven
Cta plain vormetaal punt
Ella Sijbesma | Business Area manager

Leer alle tips en tricks over Notiz om zo de zorg administratieve processen te verbeteren en first time right registratie te verhogen. Heb je vragen over het Notiz of over deze gebruikerstraining? Neem gerust contact op!

Contact
Ella contact