Performation
Consultancy

Onze consultants ondersteunen u in alle fasen van het project. Samen met u brengen we de informatievragen in kaart en definiëren we de gewenste situatie. Hiermee gaan we aan de slag: samen met u en uw team bekijken we wat er nodig is om tot de gewenste situatie te komen. Daarna vertalen we dit in een plan, inclusief planning. We onderscheiden vier soorten consultancy.

Performation

Strategische

Consultancy

Advies rond strategische vraagstukken van ziekenhuizen: Wat is ons huidig portfolio? Doen we de juiste dingen? Performation geeft u advies over hoe u de onderhandelingen met verzekeraars in kunt steken en welke afspraakvormen er mogelijk zijn tussen ziekenhuis en MSB. Hierbij voorzien consultants de bestuurders van de juiste informatie om beslissingen op te baseren.

Performation

Tactische

Consultancy

Advies over bijvoorbeeld bezuinigingen of investeringen op afdelingsniveau. Consultants voorzien managers, financials en specialisten van de informatie die hen helpt de juiste beslissing te nemen. Performation ondersteunt u bij de implementatie van verbeterprogramma's.

Performation

Operationele

Consultancy

Het implementeren van tools, modules en maatwerk, het analyseren van de data, het maken van rapportages en het beantwoorden van al uw (zorg)inhoudelijke vragen.

Performation

Servicedesk

(SiD)

De Servicedesk is het eerste aanspreekpunt voor
alle technische en module gerelateerde vragen.

T: +31 30 740 00 37
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur
E: servicedesk@performation.com

Performation Maatwerk Performation Consultancy Performation Suite Performation Datawarehouse

Meer weten over onze werkwijze?

Neem gerust contact met me op.

Sanne Sadée-Gorissen
Cliëntmanager