NIEUWE GENERATIE SOFTWARE VOOR CAPACITEITSMANAGEMENT

Modulair opgebouwd en volledig integraal

Samen met ziekenhuizen bouwde HOTflo de afgelopen tien jaar aan capaciteitsmanagement in Nederlandse ziekenhuizen. Gedreven door innovatie en de visie om de zorg beter te maken, hebben we fantastische resultaten behaald. De naam HOTflo is daardoor een begrip geworden dat onlosmakelijk is verbonden met capaciteitsmanagement. Terugblikken is altijd leuk, maar onze focus ligt op de toekomst.

Want we staan nog maar aan het begin. Ook als Performation HOTflo bouwen we door! Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen samen met onze klanten gebouwd aan de nieuwste generatie software voor capaciteitsmanagement. Modulair opgebouwd, volledig integraal en met nog meer intelligentie. Dit heeft geresulteerd in de lancering van het Hospital control center.

Kom daarom op dinsdag 24 september kennismaken met deze nieuwe generatie HOTflo-software voor capaciteitsmanagement en het Hospital control center. U bent welkom in ons Auditorium in Bilthoven.

We geven deze middag een rondleiding in ons Hospital control center. Zo kunt u ervaren hoe een ziekenhuis compleet ‘in control’ kan zijn.

Ervaar het Hospital control center zelf

Met het Hospital control center maken we de stap naar integrale sturing van patiëntprocessen, capaciteit en personeel. Zowel binnen het ziekenhuis als in de regio en de keten. Want capaciteitsmanagement stopt niet bij de ‘muren’ van het ziekenhuis. We integreren capaciteit, patiëntveiligheid en financiën en bieden ziekenhuizen regie op een wijze die tot voor kort ondenkbaar was. Slimme logica bewaakt continu alle vitale processen in het ziekenhuis en met decision support helpen we u de juiste keuzes te maken in het belang van de zorg en de patiënt.

De nieuwe software biedt:

  • Volledige integratie van productie-, capaciteitsbegroting en financiële begroting;- Integrale capaciteits- én formatiebepaling op basis van zorgvraag en productie;- Integrale planning en roostering van personeel, artsen, ruimtes en middelen;
  • Dynamic patient scheduling: een revolutionair concept waarbij het Planning Control Center ondersteunend is aan de opnameplanning en continu beoordeelt wat de beste planning is gegeven de beschikbare OK, bedden en personele capaciteit;
  • Tactical Control Center dat alle tactische stuurinformatie biedt om tijdig knelpunten te signaleren en op middellange termijn volledig in control te zijn;
  • Operations Control Center, de control room van het ziekenhuis dat voor u real time alle patiëntenstromen, capaciteiten en de patiëntveiligheid ziekenhuisbreed bewaakt.

Tijdens het event gaan we in diverse break-out sessies dieper in op deze ontwikkelingen.

Praktische informatie

Datum

24 september 2019

Tijdstip

Vanaf 13.00 – 17.00 uur

Locatie

Auditorium Bilthoven, Beetslaan 1

Entree

Gratis

Parkeren

Op het terrein van het Auditorium

Openbaar vervoer

Treinstation Bilthoven dichtbij. U kunt gratis gebruik maken van een haal- en brengservice.

Programma

  • 12.30 - 13.00 uur - Welkom met lunch
  • 13.00 - 13.45 uur - Plenaire opening
  • 14.00 - 16.30 uur - Break-out sessies
  • 16.30 - 17.00 uur - Gastspreker Airport Operations Center Schiphol
  • 17.00 - 18.00 uur - Afsluitende borrel
https://performation.com/wp-content/uploads/2019/07/Marcel-de-Jong.jpg
Marcel de Jong Productmanager

De nieuwe professionele standaard

‘Dit is nog maar een greep uit onze innovaties. We definiëren de nieuwe professionele standaard voor de komende jaren. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw ziekenhuis zijn? Kom naar het event en maak kennis met de toekomst van capaciteitsmanagement.’