Event  |  13 juni 2023

Performation’s Next Talent

Deel jouw ambitie en talent en voeg Improving Healthcare toe aan jouw CV!
Ik ben erbij
Page header small :vacature:php developer:

Ben jij een topconsultant in de dop én heb je hart voor de zorg? Dan leren we jou graag kennen!

Als Performation ondersteunen we verschillende focusgebieden in het ziekenhuis bij het verbeteren van de kwaliteit en de betaalbaarheid van zorg en de effectiviteit van te leveren zorg. Dat betekent voor jou dat je als spin in het web werkt (het klinkt cliché, maar we durven te stellen dat het echt waar is) binnen een enthousiast team van experts in een technisch uitdagende omgeving.

Carrièredag

De dag staat vooral in het teken van kennis maken: jij deelt jouw visie en ambitie met ons en wij laten jou Performation zien. We starten deze dag met een presentatie over Performation zelf: wie zijn we en wat doen we? Tussen al het harde werken door is er tijd voor lunch en kennismakingen met mogelijk toekomstige collega’s.

Daarna gaan we écht van start. Voorafgaand krijg je van ons een opdracht toegestuurd. De details ontvang je ruim van tevoren. De uitwerking hiervan mag je pitchen voor een ‘jury’, bestaande uit ons MT en directeur. Klinkt spannend? Dat snappen we. Maar het kan je ook flink wat opleveren. Weet je ons te overtuigen tijdens jouw pitch en zijn we bovendien overtuigd van elkaar? Dan ga jij aan het einde van de dag met een mooi contract onder je arm de deur uit en kan jouw carrière bij Performation beginnen!

Ik ben erbij!

Tijd

10.00– 16.00 uur

Locatie

Performation

Sweelincklaan 1

3723 JA Bilthoven

Voor wie?

Topconsultants (in de dop) met hart voor de zorg

Ik ben erbij

Zijn wij op zoek naar jou?

Deze carrièredag is gericht op starters op de arbeidsmarkt of tot maximaal 2 jaar werkervaring. Je bezit daarnaast over een (bijna) afgeronde bachelor- of masteropleiding in bijvoorbeeld Medische Informatiekunde, Medical Engineering, Business Analytics, Technische Geneeskunde, Technische Bedrijfskunde, Data Science of vergelijkbaar. Tot slot heb je een servicegerichte en analytisch sterke persoonlijkheid, passend bij een consultant.

Wat bieden wij?

Een mooie plek om (door) te starten met jouw carrière! Naast een goed salaris krijg je een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder natuurlijk een laptop en telefoon. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen middels tal van opleidingsmogelijkheden, trainingen, conferenties en masterclasses. Naast hard werken is er ook ruimte voor teambuilding, borrels, poolen op kantoor, een ski-trip en andere spontane activiteiten. Performation heeft ook een bedrijfshockeyteam en een eigen band, die regelmatig optreedt op onze bedrijfsfeestjes. We zijn een professionele organisatie, maar de sfeer intern is informeel. Kortom, een dynamische organisatie met een goede werksfeer!

Ik ben erbij

Sylvie (BI consultant) kreeg een contract na een carrièredag

“Tijdens de carrièredag ontmoet je al veel collega’s en krijg je een goed beeld van wat Performation doet en hoe jij jouw bijdrage kan leveren. Daardoor kon ik met een goed gevoel starten en doe ik al bijna 2 jaar met plezier mijn werk hier!”

Sylvie werken bij
Sylvie werken bij

Aanmelden

Ben jij enthousiast geworden over Performation en jouw rol bij ons? Dan verwelkomen we je graag op dinsdag 13 juni. Zet het dus vast in je agenda! Aanmelden kan tot uiterlijk 7 juni. Vergeet geen korte motivatie mee te sturen met daarin je reden om deel te nemen.

Zijn we fan elkaar en willen we verder? Dan bepalen we jouw startdatum in overleg; we hopen dat je op 1 juli, 1 augustus of uiterlijk 1 september kan beginnen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Nick Nooij via 06-28496503 of mail naar [email protected]. Direct aanmelden? Dat kan via onderstaande knop! 

Ik ben erbij