Van bedrijfshockey tot Roparun en van Efteling tot Kaprun… Herken jij jezelf op de foto of ben je misschien bij een van deze gelegenheden geweest? Laat oude tijden herleven en ontmoet (oud-)collega’s om weer eens bij te praten!

 

Dat kan op donderdag 9 juni 2022 bij de allereerste Performation-reünie!  We komen vanaf 17:00 uur bij elkaar bij ons kantoor op de Sweelincklaan 1 in Bilthoven waar we gezellig samen eten en drinken. Dit geldt natuurlijk ook voor collega’s die momenteel bij Performation werken.

Vooraf fietsen?

Zin om vooraf een stukkie te fietsen? De sportlievelingen onder ons (waaronder Holger, wie kent ‘m niet?) verzamelen al om 14:00 uur op kantoor, met je eigen fiets, voor een mountainbike- of racefietstocht.

Geen fiets maar wel zin om eerst iets semi-actiefs te doen, ga dan mee met een boswandeling. Trek gemakkelijke schoenen aan wij zorgen voor de rest!

Kom jij ook?

Reserveer snel de datum in je agenda en schrijf je in via het formulier onder aan de pagina. Zegt het vooral ook voort aan je oud-collega-vrienden! Want hier geldt natuurlijk: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Praktische informatie

  • Datum – donderdag 9 juni 2022
  • Start fietsers – 14:00 uur
  • Start wandeling – 15:00 uur
  • Start reünie – vanaf 17:00 uur
  • Locatie – Sweelincklaan 1, Bilthoven
  • Voor – Alle (oud-)medewerkers van Performation, Tragpi en HOTflo


Natuurlijk kom ik!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://performation.com/wp-content/uploads/2022/01/Marlijn-van-den-Akker-2.jpg
Marlijn van den Akker lid organisatiecomité

Heb je vragen?

Heb je vragen, speciale wensen of wil je ergens anders contact over hebben, laat het vooral weten! Dat kan via  m.vandenakker@performation.com of  06 – 26 51 00 16.