ONDERHANDELEN IN DE ZORG

Uitdagingen en ervaringen

Waar de inkoopafdeling flink zijn best doet om tientallen of misschien honderden duizenden euro’s te besparen, onderhandelt het verkoop- en marketingteam over miljoenen euro’s met de verzekeraar. De risico’s op deze contracten zijn de laatste jaren flink toegenomen en worden alleen maar groter. Hoe kunt u deze onderhandelen zelfverzekerd ingaan?

Kom op 26 september 2019 naar het event Onderhandelen in de zorg in het Auditorium in Bilthoven. U bent welkom vanaf 13.00 uur en we sluiten de dag om 17.00 uur af met een netwerkborrel.

Ervaring is de beste leermeester. U krijgt daarom in break-out sessies ruimte om met vakgenoten uit andere zorgorganisaties over onderstaande onderwerpen te sparren.

De Juiste Zorg op de Juiste Plek

Duurdere zorg voorkomen en zorg dichter bij de mensen brengen. U herkent hierin vast het thema De Juiste Zorg op de Juiste Plek. De vraag voor u luidt: welke positie neemt dit thema in bij de onderhandeling?

Onderhandelen met de Harvard-methode

Hoe haalt u meer voordeel uit het onderhandelproces met de Harvard-methode. Deze methode staat voor een ‘open onderhandeling’ tussen partijen die een relatie van langdurige aard hebben.

Trends en highlights inkoopseizoen 2020

U krijgt u inzicht in de trends en highlights voor het inkoopseizoen van 2020. Zoals de ontwikkeling van de bruto- en netto  tarieven.

Mirjam Peters Omzet en markt

Deel uitdagingen en ervaringen in onderhandelen met vakgenoten

‘Leert u graag hoe u in de complexe en interessante wereld van het ziekenhuis tot de beste afspraken komt en wilt u daarbij graag sparren met vakgenoten? Meld u aan voor het event Onderhandelen in de zorg. Ik zie u graag op 26 september 2019.’

Programma

  • 13.00 uur - Welkom met koffie en thee
  • 13.15 - 14.45 uur - Inhoudelijk programma
  • 14.45 - 15.05 uur - Pauze
  • 15.10 - 17.00 uur - Inhoudelijk programma
  • 17.00 - 18.00 uur - Afsluitende borrel

Praktische informatie

Datum

donderdag 26 september 2019

Tijdstip

Vanaf 13.00 – 17.00 uur

Locatie

Auditorium Bilthoven, Beetslaan 1

Entree

Gratis

Parkeren

Op het terrein van het Auditorium

Openbaar vervoer

Treinstation Bilthoven dichtbij. U kunt gratis gebruik maken van een haal- en brengservice.