We nodigen jou graag uit om deel te nemen aan onze gebruikersdag, op 16 februari. Hier wisselen we ervaringen uit, delen we kennis en laten we zien wat er met onze software en ziekenhuisdata mogelijk is.

Datawarehouse verzamelt gegevens met als doel om managementinformatie inzichtelijk te maken. Het brengt de data vanuit ZIS/EPD, boekhouding en personeelssystemen samen in één databron. Vanuit deze bron wordt het ontwikkelen van rapportages efficiënt en eenvoudig. Performation voegt intelligentie toe aan de data, waardoor waardevolle inzichten ontstaan.

We nodigen graag alle klanten uit die gebruik maken van het Datawarehouse en onderliggende kubussen/producten:

✔️ HR Kubus
✔️ Capaciteit Kubus
✔️ Productie Kubus
✔️ KPI Kubus
✔️ Financiële Kubus
✔️ Omzet Kubus
✔️ Balanced Scorecard

Programma*

Performation Configuratie

We geven uitleg over de configuratie portal, waarbij de configuratie instellingen in de Datagateway/Datawarehouse kunnen worden ingesteld vanuit de Portal.

GGZ kubus

Afgelopen periode zijn we bezig geweest met de ontwikkeling van de GGZ kubus. Graag laten we jullie zien wat we gebouwd hebben!

JuisteZorgsturing

Binnen het ziekenhuis is meer data beschikbaar dan ooit te voren.
Ondanks al deze data is echt sturen op basis van KPI’s nog altijd ingewikkeld.
Een van de onderliggende problemen is dat doelstellingen anders geformuleerd worden en soms zelfs haaks op elkaar (lijken) te staan.
In het JuisteZorgSturings concept laat Performation zien hoe je de verbinding legt tussen de doelstellingen van de zorgverzekeraar, het ziekenhuis en de medisch specialisten en stuurt op basis van operationele stuurinformatie en KPI’s.

Klantpresentatie

Theo en Bas vertellen over dashboarding in Power BI binnen het Zaans Medisch Centrum die gebouwd is op data uit de Kubus en het CDWH.

Aanvullend programma

Het programma en de onderwerpen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. We vullen het programma aan en werken het bij wanneer nodig.

* Het programma en de onderwerpen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. We vullen het programma aan en werken het bij wanneer nodig.

Praktische informatie

Datum

Donderdag 16 februari 2023

Tijdstip

12.00 – 17.00 uur

Locatie

Auditorium Bilthoven, Beetslaan 19A

Deelname

Gratis

Aanmelden gebruikersmiddag

De aanmeldbevestiging wordt per e-mail verstuurd, maar kan als ‘spam’ gezien worden. Houd daarom de ‘Ongewenste e-mail’ ook in de gaten.