GEBRUIKERSDAG HOTFLO-KAARTEN

Basistraining en gebruikerservaring uitwisselen

Met het HOTflo-kaarten’ creëert u eenvoudig uw eigen capaciteitsdashboard met behulp van de stuurkaarten uit de kaartenbibliotheek. Kaarten heeft templates voor onder andere het dagelijks beddenoverleg, de wekelijkse beddencoördinatie, ontslagsturing en de personele inzet. Kaarten geeft het ziekenhuis prognoses tot 14 dagen vooruit en zorgt ervoor dat u tijdig knelpunten signaleert en adequaat bij kunt sturen.

De Gebruikersdag biedt een grondige basistraining van de HOTflo-kaarten voor kliniek en personeel. U krijgt ook uitleg over Verwacht 3, het concept control rooms en we bespreken de doorontwikkeling van HOTflo-kaarten.

Kom op 21 november 2019 naar de Gebruikersmiddag HOTflo-kaarten in het Auditorium in Bilthoven. U bent welkom vanaf 9.30 uur voor koffie of thee. We starten om 10.00 uur. Tussen de middag krijgt u een lunch en we sluiten de gebruikersdag rond 16.00 uur af.

Uitleg over Verwacht 3

In augustus 2019 is deze derde versie van Verwacht uitgebracht. Hierin zijn een aantal verbeteringen aangebracht die geleid hebben tot een nog nauwkeurigere voorspelling van het model. We geven u hierover graag inhoudelijke uitleg.

Lees de brochure van Verwacht 3.

Control centers

U krijgt inzicht in het concept van control rooms, zoals het HOTflo Hospital control center. Het Hospital control center bewaakt continu alle operationele processen en de beschikbaarheid van capaciteit ziekenhuisbreed. Krachtige voorspelalgoritmes maken continu prognoses voor de komende uren en dagen en attenderen u al op capaciteitsproblemen voordat u ze ziet.

Lees meer over het Hospital control center.

Doorontwikkeling HOTflo-kaarten

We bespreken de doorontwikkeling van HOTflo-kaarten waarbij u de mogelijkheid krijgt uw gebruikerswensen te uiten en is er voldoende gelegenheid om tips en tricks in het gebruik uit te wisselen.

https://performation.com/wp-content/uploads/2019/07/IMG_3807-BEW.jpg
Carmen van der Mark Capaciteit & personeel

Denk mee over doorontwikkelingen

‘Kijkt u graag even mee in de toekomst van capaciteitsmanagement en wilt u meedenken over de doorontwikkeling van HOTflo-kaarten? Meld u aan voor de Gebruikersdag HOTflo-kaarten. Ik zie u graag op 21 november 2019.’

Programma

  • 9.30 uur - Welkom met koffie en thee
  • 10.00 - 12.00 uur - Inhoudelijk programma
  • 12.00 - 12.30 uur - Lunch
  • 12.30 - 16.00 - Inhoudelijk programma
  • 16.00 - 16.30 - Afsluiting

Praktische informatie

Datum

donderdag 21 november 2019

Tijdstip

Vanaf 10.00 – 16.00 uur

Locatie

Auditorium Bilthoven, Beetslaan 19A

Entree

Gratis

Parkeren

Op het terrein van het Auditorium

Openbaar vervoer

Treinstation Bilthoven dichtbij. U kunt gratis gebruik maken van een haal- en brengservice.

Entree

Gratis voor gebruikers van HOTflo-kaarten. Max. twee deelnemers per ziekenhuis.