De afgelopen tien jaar heeft HOTflo het hedendaagse denken over capaciteitsmanagement in de Nederlandse gezondheidszorg op de kaart gezet. Met de fusie tussen Performation en HOTflo is een nieuw tijdperk aangebroken en staan we aan de vooravond van de lancering van de nieuwe standaard op het gebied van capaciteitsmanagement: Het ‘nieuwe’ HOTflo.

Op 25 april onthullen we onze visie en strategie voor de komende jaren. Laat u inspireren en maak kennis met de toekomst!

Lancering Productiecapacteit

Met de productlancering van ‘de Productiecapaciteit’ tonen we onze ambities voor de toekomst. Deze tool stelt u in staat om op basis van productieprognoses een integrale capaciteitsbegroting voor de poliklieken, de OK en de kliniek te maken en op een eenvoudige, slimme manier formatie te berekenen. De onderliggende calculaties houden rekening met de complexiteit van zorgprocessen en variabiliteit in patiëntenstromen.

Next level in forcasting

Ook krijgt u deze middag een kijkje in de vernieuwende intelligentie achter HOTflo. De lancering van het Verwacht 3.1-algoritme is de ‘next level’ wat betreft forecasting van de zorg en benodigde capaciteit. Zelfs de weeromstandigheden worden meegenomen als variabele om de drukte in het ziekenhuis te voorspellen.

Aanmelden

Bent u benieuwd naar de visie van Performation HOTflo op capaciteitsmanagement en hoe uw ziekenhuis capaciteitsmanagement en financieel management samenbrengt? U bent van harte welkom op donderdag 25 april 2019 om 13.00 uur op onze vestiging in Bilthoven. Na uw aanmelding ontvangt u het programma van de middag.

 

Aanmeldenbutton Lanceringsevent Het nieuwe HOTflo