• Jaarlijks wordt de Capacity Management Awards uitgereikt aan de ziekenhuizen die het meest vooruitstrevend zijn op het gebied van capaciteitsmanagement. Een prestigieuze prijs en een eervolle erkenning voor de bijdrage die ziekenhuizen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg. Via dit formulier kunt u zich aanmelden en wie weet ontvangt u straks uit handen van de jury-voorzitter de prijs en een geldbedrag dat aangewend mag worden voor een initiatief dat bijdraagt tot betere zorg in uw ziekenhuis.

 • *Als u uw ziekenhuis voor meerdere categorieën wilt aanmelden dient u meerdere aanmeldformulieren in te vullen.
  *Als u uw ziekenhuis voor meerdere categorieën wilt aanmelden dient u meerdere aanmeldformulieren in te vullen.

 • Geef onderstaand een omschrijving van het programma, project of idee dat u indient

 • Geef onderstaand een omschrijving van de aanleiding die binnen uw ziekenhuis ten grondslag ligt aan de start het programma, project of idee. Waarom is uw ziekenhuis hiermee gestart?

 • Geef onderstaand een korte motivatie waarom u vindt dat uw ziekenhuis genomineerd moet worden

 • Wij houden u via onze nieuwsbrief graag op de hoogte van ontwikkelingen in de zorgsector en updates over onze oplossingen. Ook nodigen wij u via deze nieuwsbrief graag uit voor events en gebruikersdagen.
 • Lees in onze privacy verklaring hoe Performation met uw persoonsgegevens omgaat *


 • Voorwaarden
  Elk in Nederlands gevestigd ziekenhuis kan zich aanmelden voor de Capacity Management Award. Een ziekenhuis kan zich voor meerdere categorieën aanmelden. Meerdere aanmelding van hetzelfde ziekenhuis per categorie is niet mogelijk. De genomineerde ziekenhuizen verklaren zich bereid om tijdens de finale hun inzending te pitchen voor de jury en aanwezige ziekenhuizen. Een onafhankelijke vakjury kent de prijzen toe. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. Met deze aanmelding geeft u Performation HOTflo toestemming de naam van uw ziekenhuis te mogen gebruiken voor communicatie uitingen in het kader van de Capacity Management Awards 2019.